shane tusup szabó zsófi
Barátságból lett szerelem (Fotó: Szabó Zsófi/Instagram és Shane Tusup/Instagram)

Szabó Zsófi és Shane Tusup a Best Magazinnak adtak exkluzív interjút! Ez az első alkalom, hogy a hónapok óta titkolózó pár kiállt a nyilvánosság elé, hogy felvállalják kapcsolatukat. A magazin legújabb számából megtudhatjuk megismerkedésük és szerelmük történetét. Ez is érdekelhet: Nehéz dologra vállalkozott Shane Tusup, hogy Szabó Zsófi kedvében járjon

Zsófi szerint Shane nagyon jól udvarol

Szabó Zsófi és Shane először az RTL Klub Reggeli című műsorában találkoztak. A két fiatal rögtön megtalálta a közös hangot, azonban akkor egyikük sem számított rá, hogy ebből bármi is lehet, hiszen Zsófi év elején jelentette be, hogy elválik férjétől, és még nem állt készen egy új kapcsolatra. Ráadásul Shane-nek akkor még barátnője volt.

„Volt, hogy a semmiből egy virágcsokor várt az ajtóm előtt.”

„Nem tudtam, nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat. Volt, hogy a semmiből egy virágcsokor várt az ajtóm előtt. De ami a legfontosabb, hogy az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén, egyedülálló” – kezdte a lapnak Zsófi.

 

Shane végül szakított amerikai barátnőjével és megállíthatatlanul udvarolni kezdett Zsófinak, például bókokat és kedves üzeneteket hagyott a műsorvezető Instagram-oldalán. Tipp: „Nincs olyan, ami ne állna jól” – Shane Tusup bókokkal bombázza Szabó Zsófit

„Sosem terveztem meg előre, hogy mit írok. Csak úgy jött. Nem gondoltam bele, de nem is érdekelt, ki mit szól majd. Azok az igazi gondolataim Zsófiról, amit akkor és ott úgy éreztem, ki kell írnom. Ő életem szerelme, és az ember ilyenkor van, hogy kikiáltja a boldogságát. Szeretem őt mint nőt, mint anyát, mint embert, mint a leggyorsabb futónőt, akit ismerek” – mesélte nevetve Shane Tusup a lapnak.

Zsófi reméli, mostantól hétköznapibb pár lehetnek

A címlapfotót Szabó Zsófi is megosztotta saját Instagram-oldalán, amelyhez a következőket írta: „Nem könnyű, hogy lesifotósok és olvasóriporterek követnek lépten nyomon…ezért döntöttünk úgy Shane-nel, hogy kiállunk, megmutatjuk magunkat és most először beszélünk a kapcsolatunkról, annak reményében, hogy ezután hétköznapibb párként élhetünk.”

Az alábbi sztárhírek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •