rúzsa magdi dancing with the stars
(Fotó: TV2 Play)

Rúzsa Magdi szeptemberben jelentette be, hogy hármas ikrekkel várandós. A gyönyörű kismama pedig azóta is folyamatosan dokumentálja terhességének fontosabb mérföldköveit. Az énekesnő ezúttal Facebook-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen rohamosan gömbölyödő pocakját mutatta meg követőinek. Ez is érdekelhet: Várkonyi Andrea úgy alszik Mészáros Lőrinc mellkasán, mint egy kisbaba

„Amikor a pocaktól már nem látod a lábfejed” – írta a Facebook-oldalán megosztott képre Rúzsa Magdi.

Én egy két lábon járó pocak lettem. 😂 #rockandrolltriplets #triplets #🤰🏻

Közzétette: Rúzsa Magdolna – 2021. november 27., szombat

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Rúzsa Magdi szeptember elején jelentette be a boldog hírt, miszerint hármas ikrekkel várandós. Később pedig az is kiderült, hogy milyen neműek lesznek a spontán fogant gyermekei. Ha téged is érdekel, kattints ide.

Magdi egyébként nem hagyja, hogy terhessége bármiben is hátráltassa. A hármas ikrekkel várandós énekesnő pár hete a TV2 Dancing with the Stars című műsorában lépett fel, Kamarás Iván és Mikes Anna tangójához szolgáltatta a zenei aláfestést. A büszke kismama előadása alatt rohamosan gömbölyödő pocakját sem rejtegette, sőt! Rúzsa Magdi ugyanis egy tűzpiros, szűk testhez álló ruhában lépett színpadra. Az előadást itt nézheted meg.

Ha érdekelnek a legfrissebb sztárhírek, kattints az alábbi címekre:

  1. Madonna olyan fotót posztolt, hogy az Instagram letiltotta – aztán újra kitette
  2. Mihalik Enikő elárulja, hogyan lett fura gyerekből világhírű modell
  3. Wolf Kati sosem fogja kirakni a tanga bugyiját a kirakatba
  4. Berkiék szakítottak? A netezők fele azt találgatja, mi történt velük!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •