Schobert Norbi norbert rubin réka kórház
(Facebook.com/Norbi update low carb)

Rubint Réka irigylésre méltó ajándékkal lepte meg az 50. születésnapját ünneplő férjét. Schobert Norbi oldtimer járművet és tortát is kapott feleségétől.

Nem hétköznapi ajándékot kapott Schobert Norbi

Schobert Norbi elérte az egyik legszebb a férfikort, ugyanis betöltötte az 50. életévét. Mostanában azonban nem éppen ünneplésre okot adó hírekkel került a figyelem középpontjába. Erről korábban mi is írtunk, amit itt olvashatsz el: Schobert Norbi szerint 100 kilósan már nem férfi vagy, hanem vágódisznó. A hétvégén azonban felengedhetett a rá szegeződő támadások sokaságából, ugyanis ünnepléstől volt hangos a Schobert-ház.

Norbi felesége, Rubint Réka pedig nem is akármilyen ajándékkal lepte meg férjét. Szeretett kedvesének egy klasszikus amerikai álomautót vásárolt, amelyet stílusos pin-up öltözékben adott át. A klasszikus jármű a távoli Michiganből érkezett Magyarországra, és természetesen megkapta az oldtimer aranyplakettet. Az autó üléseibe emellett belehímezték Norbi monogramját. A vidám és megható pillanatról Réka egy videót is közzétett oldalán, amelyben elmesélte, miként sikerült megszereznie a nem éppen hétköznapi autót. A lenyűgöző jármű mellett Réka megható szavakat is megosztott bejegyzésében.

“Drága Szerelmem! Mérföldkőhöz érkeztél … egy csodàlatos kerek számhoz🙏 Fél évszázad … telis-tele tapasztalásokkal és rengeteg feledhetetlen pillanattal!
Tiszta szívemből, szívem legnagyobb szerelmével, legőszintébb és legtisztább szeretetével kívánom, hogy a “B oldal “ is ilyen hosszú és tartalmas legyen.”

Schobert Norbi oldtimer rajongása gyerekkorában indult

Schobert Norbiról sokan nem tudják, de egyenesen rajong a klasszikus autókért. Erről pedig felesége, Rubint Réka is beszámolt Instagram posztjában:

“Minden kisfiú szereti az autòkat … amikor Férfivá érnek, ez a szeretet rajongássá vàlik. Vannak akiknek matchbox gyűjteményük is van … Ilyen az én Szerelmem is! Imádja az igazán szép és különleges autókat… és amikor jobban szeretsz valakit, Önmagadnál, akkor az álmait valóra váltod … ez történt most!”

Ha pedig a klasszikus autó nem lett volna elég, Rubint Réka az autós ajándék mellé még egy oldtimer élethű másáról készült tortával is meglepte a fogyókúra elkötelezett hívét.

További sztárhíreinket itt találod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •