Schobert Norbi rubint réka
(forrás: rtl.hu)

Schobert Norbi megjegyzésein és észrevételein nem győzünk meglepődni. Egyszer a szülés utáni kismamákat szidja, máskor pedig a maszkban lévő fonalférgek miatt aggódik. Most éppen a férfiak megjelenését illette kedves szavakkal.

Schobert Norbi: ciki az aputest

Az ország fitneszguruja, Schobert Norbert egy napokban megjelent kutatással kapcsolatban nyilatkozott az RTL Klub, Fókusz című műsorának. A téma az aputest egyre szélesebb körű elfogadása volt. Egy felmérés szerint ugyanis a nők mára már sokkal inkább vonzódnak a puha mellkasú, gömbölyödő pocakú férfiakhoz. Pontosan ilyen alakkal láthatjuk mostanában Leonardo DiCapriot, Jason Momoát, Adam Sandlert vagy éppen Zac Efront. Az amerikai lakosság 75 százaléka szerint ez a testfelépítés sokkal szexibb, mint egy izmos, kigyúrt férfitest. Schobert Norbi ezt viszont egészen másképp gondolja.

Leonardo DiCaprio
Aputest ide vagy oda, DiCapriot ez egyáltalán nem zavarja (forrás: dailymail)

Csimpáncsöcs és vágódisznók

“Ha egy bizonyos kor után hízunk, akkor én úgy szoktam hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs – fogalmazta meg kezdésként Schobert Norbi.” Aztán hozzátette, hogy természetesen volt idő, amikor ő is úgy nézett ki, de mindent megtett azért, hogy ez tartson sokáig, és lehetőleg ne is lássa senki. A múltbéli elmélkedés után így folytatta: “Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek, és el is hiszik. Ilyen például, hogy egy férfi 100 kilónál kezdődik. Ez hülyeség, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál.”

Norbinak nem ez volt az első sokak számára sértő okfejtés. Korábban a szülés után álló kismamákat vette górcső alá. Akkor azt mondta, hogy a nők tehetnek arról, hogy a szülés után elhagyja őket a férjük. Véleménye szerint ki akarna ágyba bújni döngő léptekkel érkező nővel. A férfiak számára ez ugyanis egyenesen kínszenvedés. Akkor számos ismert kismama állt ki a nők mellett, és vállalta fel nyíltan szülés utáni testét. Azt, hogy Norbi mostani kijelentése milyen lavinát indít el, kíváncsian várjuk.

További sztárhíreinket is olvasd el:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •