schobert norbi norbert
(Fotó: rtl.hu/Fókusz)

Meglepő kijelentéseket tett Schobert Norbert egy apák napi interjúban, amit a Fókusznak adott, szúrta ki a 24.hu. Ebben elmondta, hogy saját magát nem tartja jó apának, gyerekei életébe is csak tíz éves koruktól csatlakozott be. Az apák napjáról ugyan meg kell emlékezni, de a gyereknevelésnél a legnehezebb szerep szerinte az anyákra hárul. Az interjú ezen a ponton fordult át egy már jól ismert norbis eszmefuttatásba, ami az anyák és az apák családban betöltött szerepeit boncolgatta. Ezt is érdekelhet: Schobert Norbi szerint 100 kilósan már nem férfi vagy, hanem vágódisznó

Ha normális a feleség, akkor a férjnek nem kell éjszaka felkelnie, ha sír a gyerek

Schobert Norbi rubint réka
10 éves korukig Réka nevelte a gyerekeket (forrás: rtl.hu)

“Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nekünk nem kell megszülnünk azt a gyereket, másik oldalról egész biztos, hogy nem kell szoptatnunk és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremtsük a család biztonságát. És, ami nagyon fontos, hogy ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása”
– mondta Schobert Norbert.

Norbi arról is beszélt, hogy ő sosem volt az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfizetetős apuci. Ő inkább a hajtotta a pénzt, hogy eltarthassa a családját. „Igazából 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindegyik gyereknek az életébe, de kamaszkortól kezdve, mindegyik a legjobb barátom. Az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot” –  fogalmazott Norbi.

Ezt se hagyd ki: Rubint Réka egy amerikai oldtimer autóval lepte meg Schobert Norbit

Ha további aktuális sztárhíreket is olvasnál, kattints az alábbi címek egyikére:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •