Demi Moore
(fotó: filmezzunk.hu)

Demi Moore-t már többször is megválasztották az egyik legszexibb színésznőnek. A díj azonban egyáltalán nem meglepő, hiszen az 58 éves idol után még ma is megfordulnak a férfiak. A régi idők szexszimbóluma azonban korántsem tökéletes, egy időben ugyanis kihullottak a fogai. A drámai okról most őszintén beszélt a csinos színésznő.

Demi Moore sem tökéletes

Demi Moore a Sztriptíz című filmje után nem csupán Amerika, de az egész világ szexszimbólumává vált. Még az akkori playmate-et, Pamela Andersont is képes volt egy időre lesöpörni a pályáról. Demi amennyire sikeres volt a filmiparban, legalább annyira irigyelte mindenki a magánéletét. Elsőízben Bruce Willis mellett találta meg a boldogságot, majd később a sármos, nála jóval fiatalabb Ashton Kutcher mellett kötött ki. A hollywoodi színésznőt mindenki irigyelte. Csinos volt, sikeres és mindene megvolt. Legalábbis kívülről így tűnt.

Demi Moore 2009-ben osztott meg egy kétségbeejtő képet, amelyen első két foga hiányzott. Noha akkoriban mindenki csupán egy viccnek vélte a posztot, hamar kiderült, a színésznő tényleg hiányos fogsorral éli mindennapjait. A bejelentés természetesen megdöbbentő volt, hiszen senki nem gondolta volna, hogy az egykori bombázó fogak nélkül mutatkozna. Jimmy Fallon műsorában azonban mindent őszintén elmesélt magáról. Ez is érdekelhet: Ha fontos a fogaid épsége, akkor óvatosan az alábbi ételekkel

Demi Moore
(fotó: fredtwshow)

“Elvesztettem két elülső fogamat. Jó lenne azzal büszkélkedni, hogy gördeszkáztam vagy valami hasonló menő dolgot csináltam, de ez sajnos nem így van. Ám beszélek róla, mert ez egy nagyon fontos téma. Amerikában a szívbetegségek után a második leggyakoribb halálok a stressz – nekem is emiatt hullottak ki a fogaim.”

A színésznő azért vállalta a nyilvános bejelentését, hogy felhívja a figyelmet a stressz negatív hatásaira. A stressz ugyanis nem csak infarktust, agyvérzést, vagy akár súlyos mértékű elhízást eredményezhet.

További sztárokkal kapcsolatos híreinket se hagyd ki: 

(forrás: joy.hu)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •