jow biden champ kutyája
(Fotó: first_dogs_usa/@schultzinit/Instagram)

Joe Biden amerikai elnök és felesége, Jill Biden Twitteren és Instagramon osztották meg a szomorú hírt, miszerint szombat reggel elpusztult szeretett kutyájuk, Champ. A német juhászkutyát Joe Biden 2008-ban, alelnöksége kezdetén ajándékozta feleségének.

Champ 13 évig volt Joe és Jill Biden mellett

A családunk ma elvesztette szeretett társát, Champet. Hiányozni fog”
– írta Biden elnök a Twitteren. Joe és Jill Biden emellett egy közös közleményt is kiposztoltak, amiben arról meséltek, mit is jelentett számukra a szombaton elhunyt kutya.

Többek között megemlítik, hogy a kutya “fiatalabb éveiben akkor volt mindig a legboldogabb, ha golflabdákat kergethetett vagy ha fogócskázhatott az unokáinkkal. Champ velünk volt az elmúlt 13 év legboldogabb és legfájdalmasabb pillanataiban, osztozott örömünkön és bánatunkon. Mindig szeretni fogunk, jó fiú, és mindig hiányozni fogsz.”

Joe Biden elnökségével négy hosszú év után ismét állatoktól lett hangos a Fehér Ház, ugyanis Donald Trump családjának nem voltak házi állatai. Szerencsére az amerikai elnök és felesége nem maradnak házi kedvenc nélkül, hiszen ott van nekik Major, aki biztosan megkönnyíti majd ezt a nehéz időszakot. Joe Biden másik kutyája egyébként az első olyan elnöki kutya, akit menhelyről fogadtak örökbe.

Legutóbb éppen Major volt az, aki bekerült a hírekbe, miután állítólag kétszer is megharapta a személyzet tagjait a Fehér Házban. Erről bővebben ebben a cikkünkben írtunk.

Ezek az aktuális sztárhírek is érdekelhetnek:

Forrás: President Biden/Twitter

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •