michael schumacher netflix dokumentumfilm
(Fotó: Formula1.com)

Szeptember 15-én érkezik a Netflix legújabb Forma-1-es dokumentumfilmje, amely ezúttal a hétszeres világbajnok Michael Schumacher életét mutatja be. A SCHUMACHER című filmben a nézők eddig sosem látott oldaláról ismerhetik meg a legendás német pilótát. Tipp: Alonso a Drive Me Baby-nek: „A nők is lehetnek olyan kiváló versenypilóták, mint a férfiak”

Az egyetlen Schumacher-dokumentumfilm, amely a az egykori pilóta családjának jóváhagyásával készült

A várva várt film a német F1-legenda karrierjének történetét meséli el, kezdve a kerpeni gokartozástól egészen a 2004-es rekordot jelentő hetedik bajnoki címének megszerzéséig. A film eddig soha nem látott archív felvételeket ígér, melyek bemutatják az egykori versenyző „komplex személyiségének számos aspektusát.” Az életrajzi anyagban megszólal többek között Michael Schumacher felesége, Corinna, két gyermekük, Gina és Mick és testvére, Ralf is. Forma-1-es oldalról a Ferrari korábbi főnöke, Luca di Montezemolo, az FIA vezetője, Jean Todt, az F1 korábbi főnöke, Bernie Ecclestone, míg pályatársak közül Mika Hakkinen, Sebastian Vettel és David Coulthard is feltűnik majd. Ezt se hagyd ki: 50 éves a Forma-1 nagyágyúja, Häkkinen és Raikkönnen egykori csapattársa

 

A SCHUMACHER című film bemutatja a versenyző féltve őrzött magánéletének eddig sosem látott részleteit

„Michael Schumacher újradefiniálta a profi autóversenyzői imázst, és új mércét állított fel. A tökéletességre való törekvése során sem magát, sem csapatát nem kímélte, ezzel hajtották egymást a legnagyobb sikerekig. Ma is világszerte csodálják vezetői képességeit” – hangsúlyozza Sabine Kehm, Schumi sajtósa és menedzsere. „Michaelnek sikerült megtalálnia a tökéletes egyensúlyt a karrierje és az imádott családja között. Annak érdekében, hogy magánszféráját megőrizze, mindig szigorúan és következetesen elválasztotta a magánéletét a karrierjétől. Ez a film most mindkét világáról mesél.”

Michael Schumacher 2012-ben vonult vissza a profi versenyzéstől, 2013-ban egy szerencsétlen síbalesetben súlyos sérüléseket szenvedett, azóta felépülésére koncentrálva a világtól visszavonultan éli mindennapjait. A SCHUMACHER című Netflix dokumentumfilm éppen a német pilóta Belgiumban történő bemutatkozásának 30. évfordulóján jelenik meg.

Az alábbi cikkek is érdekelhetnek: 

Forrás: Formula1.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •