rav4 tollár mónika
Fotó: Mahunka Balázs

Amikor Tollár Mónika 30 évesen meglátott az utakon egy autót, aminek a hátán egy gyönyörű dobozban volt a pótkereke, és a csomagtartója hűtőajtóként nyílt, azonnal beleszeretett. Akkor még nem tudta sem a márkáját, sem az árát – de azt igen, hogy egyszer neki is lesz egy ilyen kocsija. És lett is! A 15 éve tartó, töretlen ívű Toyota RAV4-szerelem alapja Mónika részéről kettős, mint mondja: “a külseje megragad, a belseje megtart”.

Toyota Yaris volt az első szerelem

“Életem első autóját 25 évesen kaptam a szüleimtől az első diplomám megszerzésének alkalmából. A gyönyörű kék Toyota Yarist én választottam, masnival átkötve vettem át a márkaszalonban. Hónapokig a BKV buszok nyomvonalán közlekedtem vele, mire megtanultam, melyik utca melyikbe nyílik Budapesten. A 18 évesen megszerzett jogosítványom és a vezetési kalandvágyam biztonságos keretek között barátkozott ebben a szuperstabil kisautóban” – meséli Tollár Mónika. Az autónak lépten-nyomon a csodájára jártak, mert a külseje teljesen egyedi volt. A motorház tetejére és az oldalára ugyanis ráírták Mónika nevét japánul!

Mónika nagyon vigyázott a Yarisra, mindvégig ápolta, szeretgette. Mint mondja, hatalmas megkönnyebbülés és békesség a lelkének, hogy tíz évvel később az egyik nagyon kedves barátnője vette meg, aki a mai napig szépen gondját viseli, s így Mónika is találkozhat vele időről időre.

A következő oldalon kiderül, hogyan került egy sötétszürke Toyota RAV4 Mónikához, és mit gondol a színéről.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3