maldív szigetek utazás nyaralási úti célok 2021
(Forrás: romaneau/Pixabay)
Habár a koronavírus-járvány korlátozásai közepette a 2021-es nyaralási úti célok tervezgetése még korai lehet, azért érdekes megnézni, hogy például az angolok milyen desztinációk közül válogatnak. Az all inclusive üdülőközpontokat üzemeltető Club Med a legfrissebb Google-keresések alapján próbálta megjósolni, melyek lesznek a jövő év slágerdesztinációi a brit turisták számára. A kutatást idéző TravelDailyNews szerint a 2020-as bezártság után a nyaralni vágyó britek többsége minél messzebb akar majd jövőre utazni.
A keresési lista élén a Maldív-szigetek áll, és ugyanezen ok miatt lett második helyezett Mexikó, a harmadik pedig Thaiföld. A felmérés szerint Európán belül Törökország, Spanyolország és Málta lehet jövőre a brit utazók favoritja, ugyanakkor a társaság friss foglalási adatai alapján az utóbbi hetekben jelentősen nőtt az érdeklődés az olasz nyaralóhelyek iránt is.

A legnépszerűbb nyaralási úti célok 2021-ben a Google-keresések alapján

porto atlanti óceán
Portugália is ott van a népszerű 2021-es nyaralási úti célok között. (Fotó: Eser Degirmencioglu/Unsplash)
  1. Maldív-szigetek
  2. Mexikó
  3. Thaiföld
  4. Törökország
  5. Spanyolország
  6. USA
  7. Málta
  8. Portugália
  9. Mauritus
  10. Dél-Afrika

Egy korábbi cikkünkben egyébként összeszedtük a világ legdrágább hoteleinek TOP 5-ös listáját, amelynek ötödik helyén egy lélegzetelállító maldív-szigeteki luxusház található, amely félig a víz alatt terül el. Mielőtt azonban pakolni kezdenénk, érdemes megemlíteni az árat, ami éjszakánként 50 ezer dollár, átszámítva 15 millió forint.

A Las Vegas Strip a Las Vegas Boulevard déli szakaszának közel 7 km hosszú része;
fotó: Pixabay/ngd3

Az Amerikai Egyesült Államok is előkelő helyen szerepel a listán, az USA számos látnivalói közül többek között Las Vegast javasoljuk. Ha érdekel, mik a sivatagi város TOP 10 látnivalói, kattints ide.

Forrás: Turizmus.com

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •