Nissan Skyline sharpie-val
Nissan Skyline egyedi, kézzel készített motívumokkal / forrás: twistedshifter,com/Artwork by Allison LaValley | Photograph by Collen Kelton

Collen Kelton amerikai autórajongó ugyan imádta Nissan Skyline GTR autóját, de szürke fényezését már annál kevésbé kedvelte. A helyzeten pedig csak rontott egy karcolódás, amely véletlenül került a Nissan lökhárítójára. Felesége ekkor egy nem mindennapi ötlettel állt elő: felajánlotta férjének, hogy segít a karc elrejtésében egy kézzel készített rajz felfestésével. Íme a karcolódás eltüntetése egy nem mindennapi módszerrel!

Karcolódás eltüntetése művészettel

 

Allison LaValley, a rendkívül tehetséges művészhölgy fogta alkoholos filctollát, és röpke 15 óra alatt helyre hozta a lökhárítón keletkezett sérülést. Az eredmény egészen extrém és egyben magával ragadó lett, a karcolódás pedig mintha felszívódott volna, nyoma sem maradt. Valóban profi módszer a karcolódás eltüntetése érdekében!

Az elképesztő rajz tökéletesen elfedte a karcolás nyomait
Az elképesztő rajz tökéletesen elfedte a karcolás nyomait

Collen a reggeli napfényben nem csupán nem találta a korábbi sérülést, de egészen elképesztőnek találta felesége alkotását. Ezért úgy döntött, hogy az egyébként sem szeretett fényezést társa műremekével váltja fel. Az alkotás megközelítőleg két év alatt készült el, mivel Allison az autó minden egyes részletét külön-külön dolgozta ki. Azt, hogy pontosan mennyi filctollat használt fel a művészhölgy, nem tudjuk, de úgy nyilatkoztak, hogy több száz dollárt költöttek rá.

nissan gtr dekoráció
Így készült a remekmű
nissan gtr dekoració
Két évbe telt a teljes autó kidekorálása
Az elkészült műalkotás teljes pompájában
Az elkészült műalkotás teljes pompájában

Ha további képeket nézegetnél, hogyan végződött a karcolódás eltüntetése és nyerte el művészi formáját a Nissan, kattints ide!

Illetve nézd meg, milyen különleges dizájnnal készült autókról írtunk még:

Forrás: twistedshifter.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •