ingyenes online kurzus
Hamarosan indul a kifejezetten nőknek szóló ingyenes, online kurzus (fotó: pexels/andrea piacquadino)

Hello IT! for Women névre keresztelt online és ingyenes kurzus indul kizárólag nőknek. Ha te is szeretnéd saját vállalkozásodat digitális platformra helyezni, vagy csupán bővítenéd informatikai tudásodat, ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Ha felkeltettük az érdeklődésed, olvasd el, milyen egyéb pluszokat is szerezhetsz a kurzus során.

Ingyenes, online kurzus nőknek

A Green Fox Academy online elérhető kurzusa a nőknek segít abban, hogy saját vállalkozásukat digitális alapokra helyezzék, esetleg egy új karriert indítsanak el, vagy megalapozzák informatikai tanulmányaikat. A tanfolyamon összesen 300 hölgy vehet részt, így érdemes minél előbb jelezned tanulási szándékodat.

Az Eurostat adatai szerint a számítástechnika területén hazánkban mindössze 10 százalék körüli a női munkavállalók aránya. E mögött azonban számos ok meghúzódhat, és rendkívül nehéz csak egy általános tényt megjelölni, ami ezt előidézi. A Hello IT! for Women program amiatt kelt életre, hogy ezt a számot megemelje. A Green Fox Academy kezdeményezése a Work in Tech nemzetközi program része, ráadásul ingyenes, és akár munka vagy kisgyermek mellett is könnyedén teljesíthető.

ingyenes online kurzus
(fotó: pexels/andrea piacquadino)

Azok a hölgyek, akik a programot sikeresen teljesítik, Google tanúsítványt kapnak. Mindemellett pedig az oktatók részvételével mentori támogatásban is részesülnek. Ha pedig még ez sem lenne elég, hogy jelentkezz az online, ingyenes kurzusra, jó ha tudod: egy későbbi, az elhelyezkedést segítő workshopokon is részt vehetsz. A tanfolyam nagyjából 2-4 hónapot ölel fel, valamint 150 óránál is több tananyagot foglal magában. A kurzus megalkotói kizárólag 18 éven felüli nők jelentkezését várják, egyetlen alapfeltételként pedig a középszintű angolnyelv-tudás szükségességét jelölték meg. Ha kíváncsi vagy, miként tudsz te is minél előbb jelentkezni, kattints ide!

További ingyenes programokra is kíváncsi vagy? Olvasd el korábbi anyagainkat:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •