Mikulasvonat gyermekvasút mikulás
December 4-5. között ajándékokkal telve indul útnak a Gyermekvasút (Fotó: Gyermekvasút.hu)

Színes programokkal és ajándékokkal várják a gyerekeket Mikulás-nap alkalmából a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút Csillebérc állomásán a hétvégén. Az alkalomból mindkét nap sűrített menetrend szerint közlekednek a vonatok budai hegyekben, a járványhelyzet miatt az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Ez is érdekelhet: Kihagyhatatlan ünnepi program: Karácsonyi csokoládéfesztivál Opatijában

Szombaton és vasárnap egyórás szabadtéri programra hívja a családokat a Gyermekvasút Mikulás a krampuszaival együtt. A gyerekeket vendégül látja a Mikulás saját ünnepi vasúti kocsijában. A programra látogatók készíthetnek karácsonyi képeslapot és karácsonyfadíszt, lesz üvegfestés, gyöngyfűzés és játékos vetélkedők a krampuszokkal. A gyerekek kipróbálhatják a hajtányozást, valamint fényképezkedhetnek a kiállított gőzmozdonnyal. A szervezők ennivalóval, forró italokkal várják az érdeklődőket.

2021. december 4-én és 5-én színes programokkal és apró ajándékkal várja a Mikulás a gyerekeket Csillebérc állomáson.A…

Közzétette: Gyermekvasút, Budapest – 2021. november 27., szombat

 

A járványhelyzetre tekintettel a programokon résztvevők számát korlátozzák, ezért a rendezvényre előzetes regisztráció szükséges, ahol az idősávot is ki kell választani. A központi rendelkezéseknek megfelelően a Gyermekvasút járművein és állomásain, így a rendezvény helyszínén is, kötelező maszkot viselni a hat év felettieknek. Bővebb információ és a programra jelentkezés, valamint a vonatok menetrendje a www.gyermekvasut.hu weboldalon keresztül érhető el.

Aktuális híreinket az alábbi címekre kattintva találod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •