téli sport jégpályák éjszakája jégkorcsolya westend tetőkert
(Fotó: Freepik)

Sült gesztenye és forraltbor illatába burkolózik a jégkorcsolyapálya, ami mellett hangulatos körhinta és kézműves vásár várja a kicsiket és nagyokat. A szabadtéri, tetőkerti esemény, a Westend Winter Wonderland szezonális élményeivel családok és közösségek együtt, a város felett hangolódhatnak a közelgő ünnepekre. Tipp: Ha szereted az olasz filmeket, akkor a MittelCinemaFesten a helyed

Szuper programokkal vár télen is a Westend Tetőkert

A pezsgő nyári programok után november 14-től egészen az év utolsó napjáig ünnepi meghittség költözik Budapest legnagyobb tetőkertjébe. A hagyományos korcsolyázáson kívül november 15-től ingyen használható körhinta várja a családokat – amelynek használatához a Westend applikációjában lévő kupon bemutatása lesz szükséges –, emellett az Eötvös10 szervezésében további családi események töltik meg az adventi hétvégéket a város felett: lesz gyerekkoncert, óriásbábos produkció, kézműves foglalkozás, emellett közös gyűjtésre is sor kerül a TündérPakk Alapítvánnyal.

winter wonderland westend tetőkert
A Westend Tetőkert az év utolsó napjáig vár ünnepi eseményekkel (Fotó: westend.hu)

A Westend Winter Wonderland rendezvényhelyszínére a belépés ingyenes, a jégkorcsolyapálya használata 1500 forint, amely összeg teljes egészében levásárolható a bevásárlóközpont közel 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében. Terézváros lakóinak a jégpályára sem szükséges jegyet váltaniuk, amennyiben felmutatják érvényes lakcímkártyájukat. A Westend Tetőkert helyszínén korcsolyakölcsönzésre is lesz lehetőség.

Ezek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •