istenes bence és csobot adél
fotó: RTL Klub

Csobot Adél és Istenes Bence a 2012-es X-Faktornak köszönhetik szerelmüket, amelynek előbbi az egyik versenyzője, utóbbi a műsorvezetője volt. Nyolc együtt töltött évük alatt több hullámvölgyet is megélt a kapcsolatuk, többször szakítottak egymással. 2016 májusában megszületett Nátán, majd 2018 augusztusában Ádin fiuk, a gyerekek érkezésével stabilizálódott a kapcsolatuk, de az énekesnő a Nyerő Páros 2019-es szériájában – amit meg is nyertek – bevallotta, a kicsi születése után is volt nem egy olyan helyzet, amikor azt érezték, szeretik egymást, de nem tudják egymással folytatni.

Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata

– Mi a mai napig nagyon sok mindenben egyezünk, és nagyon sokan azt gondolják rólunk, hogy nagyon egyformák vagyunk, nagyon összeillünk. Közben pedig olyan szintű ellentétek vannak néha köztünk gondolkodásban, véleményben, ami miatt mindig megkérdezzük: mi biztos, hogy tényleg összeillünk? – mondta Istenes Bence az RTL Klub Életünk története című műsorában. – Sokszor nem értünk egyet dolgokban – tette hozzá Csobot Adél a második évad nyitó adásában, ahol 30 és 60 évet öregítettek rajtuk a maszkmesterek. Íme:

istenes csobot öregedés
fotó: RTL Klub

– Most azt érzem a kapcsolatunkon, hogy talán most vagyunk a legtávolabb egymástól. Eljutott a kapcsolatunk egy olyan pontra, amikor nagyon sok kérdést felteszünk saját magunknak, amikor olyan egy kicsit, mintha nagyon máshol lennénk – vallotta be Istenes. A pár először harminc évet öregedett a műsornak köszönhetően. A fiatal műsorvezető meghatódott az idő múlásán, és elgondolkodott azon, vajon három évtized múlva együtt lesznek-e még, megélik-e az átalakított külsőt egymás mellett. – Ha ilyen palim lenne akkor is… Azért remélem, hogy ő lesz, de ki tudja? Nem tudom! Nem tudom, mi lesz velünk, de ha igazán őszinte vagyok, nem szeretném most tudni – tárulkozott kis Csobot Adél. – Az biztos, hogy jelen leszünk egymás életében, hiszen van két gyerekünk. Ez örökre összeköt bennünket – mondta erre párja.

Forrás

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •