A lovas versenyekre is a BMW 745e-vel mentek?

blaskó niki és a bmw 7 745eA lovakat és az összes felszerelést a férjem viszi egy lószállító kamionnal, meg egy futóval. Én és a két lányom a 7-essel megyünk általában utána. Annabell, a nagyobbik lányom is versenyzik, általa kezdtem el én is újra a díjugratást, ma már együtt edzünk és versenyzünk. A kicsi még csak pónizik, de ő is mindig jön velünk. A helyszínen aztán leparkoljuk a kamiont, és a BMW-vel járunk. Egy-egy esősebb, vidéki versenyen van, hogy olyan sáros lesz szegény, hogy a szívem szakad meg érte. A mosóban is fogják aztán a fejüket, hogy úristen, mi történt ezzel a gyönyörű autóval, ami azonban eddig minden körülmény közt helyt állt.

Van egy elektromos rollered is. Hova, mire használod?

Igen, van egy INOKIM Qiuck 4 rollerem, nagyon szeretem, könnyen kezelhető, dizájnos, erős 600 W-os motorja van, 70 km-t tudok elmenni vele egy töltéssel. Könnyű, kis helyen elfér összehajtva, szinte mindig ott van a csomagtartómban. Sokat használom, főleg versenyeken, ahol nagyok a távolságok és folyamatosan ingázom kell az istálló, a show-office, a pályák és a kamion között. Van, hogy a városban is járunk vele, ha nem kell messzire menni, vagy ha nagy a forgalom, percek alatt ott vagyok vele bárhol.

Két lányod van. Szeretnéd, ha ők is, amint lehet, megszerezzék a jogsit?

Igen, mindenképp, de azért ez még jó messze van. Az idősebb lányom idén lesz tizenkét éves, a kicsi most májusban volt nyolc, úgyhogy a jogosítvány még nem aktuális téma nálunk. Az elektromos rollert viszont már most szuperül elvezetik és le is nyúlják tőlem sajnos egyre gyakrabban.

A munkán, családon, lovagláson kívül mire jut még időd?

Az egész család síel, nyáron sokat vitorlázunk. Imádok utazni, ha nincs lovas verseny és a Covid sem korlátoz, akkor hétvégére gyakran elutazunk, kirándulunk, biciklizünk, nagyokat sétálunk, jókat eszünk, aktívan pihenünk. De kifejezetten szeretek néha egyedül lenni, olvasni, zenét hallgatni, meditálni és csak magamra figyelni.

blaskó niki lovardában

Fotók: Sárosi Zoltán

Íme még néhány nő, akik imádják az autójukat:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3
4