Blaskó Niki, az ACG Reklámügynökség alapítójának mozgalmas az élete. A munka mellett a családja, a lovak, az edzések és díjugrató versenyek töltik ki mindennapjait, de nagyon szeret utazni, kirándulni, síelni és autót vezetni is. Most éppen a legújabb BMW 745e plug-in hibrid modellel járja az utakat.

Nem unalmas az életed, ahogy az autód sem.

Aki ismer, tudja, hogy bármit csinálok, azt a legkomolyabban veszem, igyekszem kihozni a maximumot mindenből. Mindig arra törekszem, hogy olyan környezet, olyan tárgyak vegyenek körül, amik gyönyörködtetnek, inspirálnak. Miért pont az autóm lenne kivétel? Az életem nagy részét benne töltöm.

Gyönyörű ez a BMW 745e! Miért éppen ezt a modellt választottad?

Több mint 15 éve járok BMW-el, ez a kedvenc autómárkám, sosem okozott csalódást. Tetszik a dizájnja, minden modell egyszerű, letisztult, korszerű, semmi sem sok rajtuk, jók az arányok mindenből. A sokak által kritizált hűtőrács, vesék is nekem inkább egy erős, modern, egyedi karaktert adnak az autónak, mintsem rontanák az összképet. Az évek során több modellt kipróbáltam, legutóbb egy 740XD-vel jártam, élveztem vezetni, de zavart, hogy dízel. Mindenképp környezetkímélőbb megoldást szerettem volna, de mivel sokat vezetek, utazom vidékre, az esztétika, a komfort és a biztonság mellett fontos szempont volt az egy tankolással hosszabb távon használhatóság.

blaskó niki bmw-ben

Az új BMW 745e tökéletes nekem. Nagyon jól tervezték át, frissítették az előző modellt, a dizájnt – legalábbis szerintem – kívül-belül eltalálták. Kényelmes, könnyen vezethető, biztonságos és a hibrid hajtás miatt közel 600 km-t tudok megtenni vele egy tankkal, jóval környezetkímélőbben, mint korábban. A városban csak elektromos töltéssel járok, hiszen a plug-in hibrid modell 40-50 km-t tesz meg tisztán elektromosan, ami egy napra pont elég nekem. Otthon aztán egyszerűen rádugom a hálózatra, és reggelre fel van töltve. Van, hogy hetekig nem kell tankolnom, és ezt nagyon élvezem.

Lapozz, és megtudod, korábban milyen autói voltak Nikinek.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3
4