napszemüveges nő kék autóban autós horoszkóp
Fotó: Freepik

Van, aki nehezen tűri, ha előtte tötymörögnek az úton, más türelmesen kivárja, míg bénáznak előtte. Van, aki utálja a belvárosi dugókat, más az autópályára nem szeret kimerészkedni. Sokan mindenhova autóval mennek, és a fél életüket a kocsiban töltik. Sokan szeretik a sebességet, míg mások inkább óvatosabban vezetnek. Az, hogy hogyan vezetsz, nemcsak a habitusodtól függ, hahem bizony attól is, hogy milyen csillagjegyben születtél. Íme a 2021-es autós horoszkóp!

KOS (márc. 21. – ápr. 20.)

Szeretsz haladni és utálsz a dugóban ücsörögni vagy lassan araszolgatni. Ha már egyszer autóban ülsz, számodra lényeges a tempó. A te igazi tereped az autópálya. Nem feltétlenül vagy szabálykövető, így a sebességhatárok és előzési tilalmak sem akadályoznak túlságosan. Nagyon tudod élvezni a száguldást. Szenvedélyed az autózás, és azt is jól megnézed, hogy kinek adod át az irányítást.

BIKA (ápr. 21. – máj. 21.)

Higgadt személyiséged jól bírja a városi autózás idegpróbáló helyzeteit is. Nyugodt derűvel nézed, ahogy mások előzgetnek, dudálnak, tolakodnak, míg te igyekszel decensen haladni a célod felé. Szeretsz vezetés közben kellemes zenét hallgatni (vezetéshez összeállított Spotify listát ITT találsz) vagy beszélgetni, esetleg enni is. Az autós horoszkóp szerint késni viszont nem szeretsz, ezért időben útnak indulsz és ha valami még így is közbe jön, az nagyon feszültté tesz.

IKREK (máj. 22. – jún. 21.)

Számodra a vezetés csak egy a sok-sok feladat közül. Napi rutin. Ha kell, mész, nem csinálsz belőle gondot. Nem számít sem a táv, sem az időjárás. Nem kötődsz érzelmileg a vezetéshez: nem imádod, vagy utálod, egyszerűen csinálod, mert nélkülözhetetlennek tartod. Persze az autóban töltött időt is igyekszel jól kihasználni: közben telefonálsz, sminkelsz, átgondolod a heted.

RÁK (jún. 22. – júl. 22.)

Nem te vagy az utak fenegyereke, mert számodra a biztonság a legfontosabb. A megfontoltabb haladás elkötelezettje vagy, aki ritkán téved ismeretlen utakra. Vannak bejáratott ösvényeid, azokon közlekedsz. Ha pedig nem érzed jól magad, inkább nem vezetsz. Az autós horoszkóp szerint sokszor a vezetés inkább kötelesség, mint élmény, sőt, akár autó nélkül is jól elvagy.

OROSZLÁN (júl. 23. – aug. 23.)

Nagyon hektikus a viszonyod az autóvezetéshez: olykor kifejezetten élvezed, magával ragad, boldoggá tesz. Máskor meg alig várod, hogy becsukhasd magad mögött a kocsiajtót végre. A közlekedési helyzet dönti el a viszonyulásodat. Ha szép idő van, jó a kedved és a forgalom is ritmusos, akkor örömet ad a vezetés. De ha egy borús napon nem úgy jön ki a lépés, ahogy tervezted, könnyen frusztrálttá válhatsz.

SZŰZ (aug. 24. – szept. 22.)

Szeretsz vezetni és átlátni a dolgokat. Megtervezni az útvonalat, kiszámítani az időt. Azt viszont már nem szereted, ha borulnak a dolgok, összezavar. Nehezen veszed tudomásul, hogy a vezetés rugalmasság- és türelemlecke is, nemcsak vezetéstechnikai. Apropó: a technikás helyzeteket kifejezetten szereted, mert próbára teheted az ügyességedet, helyzetfelismerő képességedet, ami legendás.

Az autós horoszkóp többi csillagjegyét a következő oldalon találod.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2