Adventi naptár: ezeknek a beauty-dobozoknak te is örülnél

Dr. Barbara Sturm kalendárium – 476,25 euró

A niche szépségápolás úttörője, a molekuláris szépségápolásban utazó dr. Barbara Sturm termékeit nem véletlenül szeretik a szupersztárok Kardashianéktól kezdve Emily Ratajkowskiig. A kalendárium szinte csillagászati összegekbe kerül, de a legfontosabb termékeket megtalálhatjuk benne.

adventi barbara sturm (2)

Balea MEN adventi naptár – 5199 Ft

Különböző test-, arc-, haj- és szakállápolási termékeket rejt ez a kis kalendárium. Ezek között a mini termékek között minden megtalálható, ami a téli bőrápoláshoz és tisztálkodáshoz szükséges lehet, ráadásul a kiszerelések mérete miatt utazáshoz is ideálisak.

beauty balea

ASOS Grooming Advent Calendar – 35 angol font

Az Asosnál valamiért csak 12 napot kapnak a férfiak karácsonyig, legalábbis a kalendárium szerint. De sebaj, mert ha karácsonyra kapják, úgyis egyszerre nyitják ki mindet. Dezodor, arcmaszk, arclemosó, krém, borotvazselé, sőt még bronzosító is van a csomagban, olyan férfiaknak, akik már túlléptek a “szépségápolás csak a nők kiváltsága” tévhiten.

adventi asos (2)

A karácsonyt megelőző hetekből nem hiányozhat az adventi naptár, ahogy az adventi vásár sem. Szerencsére a környező országokban – Bécsben például húsz helyen – és itthon is számtalan fajta vásár vár. Be lehet szerezni az otthoni dekorációt is, idén a jegesmedvék és az angyalok hódítanak. Ha pedig soknak érzed az adventi forgatagot, és inkább lelassulnál az ünnephez közeledve, válaszd a SlowXmas-t Budapest ikonikus utcáin, ahol kiállítások, workshopok és színházi előadások hangolnak a karácsonyra.

1
2
3
4