Adventi naptár: ezeknek a beauty-dobozoknak te is örülnél

Emlékszel, milyen izgatottan ébredtél gyerekként december minden egyes napján, hogy hatalmas önuralmat gyakorolva, csupán napi egyetlen apróságot kiszabadíts az adventi kalendáriumból? Az élmény felnőttként is átélhető, sőt még fokozható is! A klasszikus, csokis adventi naptár cuki műfaj, de tudunk jobbat! A szépségápolási termékeket tartalmazó beauty kalendárium az alakodnak sem fáj, a bőröd pedig egyenesen odáig lesz érte. És a férfiaknak sem kell kimaradni a buliból!

Nyisd ki az ablakokat akár egyenként decemberben, vagy egyszerre mindet a fa alatt. Esetleg tartalékold a szürke januári reggelekre a kis kincseket.

Douglas kalendárium – 13 990 Ft

Hidratáló krémek, arcszérumok, kézkrém, arcmaszk, láthatatlan hajgumi, szempillaspirál, körömlakk és egyéb sminktermékek is megtalálhatók ebben a kalendáriumban, amelynek összértéke valójában több, mint 66 000 Ft!

douglas adventi naptar (2)

The Body Shop kalendárium Deluxe verzió – 31 990 Ft

A The Body Shop háromféle kalendáriummal rukkolt elő idén. Amit mi mutatunk, az a Deluxe, a középső kategória. 25 (!) dobozkát tartalmaz, amelyekben nemcsak a márka csodás termékeit találod, de minden nap olvashatsz egy-egy különleges tényt sikeres nőkről is, hogy folyamatosan motivált legyél. Többek között Kókuszos testradírt, C-vitaminos fátyolmaszkot és Aloe nyugtató nappali arckrémet is rejt magában! Értéke összesen 47 650 Ft.

adventi naptar body shop (2)

A cikk a következő oldalon folytatódik.

1
2
3
4