myki_pet
A néhány grammos készülék nem zavarja az állatot

Szülők és kisállat-tulajdonosok figyelem! Megérkezett a MyKi okoseszköz: a biztonsági gyerekóra és kisállatoknak való okos nyomkövető.

MyKi Touch gyerekóra

A kompakt méretű MyKi Touch gyerekórával a szülő biztonságban tudhatja kisiskolás gyerekét, akinek saját mobilja még nincs, és könnyen tarthat kapcsolatot vele, legyen akár az iskolában, játszótéren. Hasznos segítség lehet olyan helyzetekben, amikor például elveszítenék egymást egy nagyobb rendezvényen, a szülő saját okostelefonjáról a MyKi Watch appon keresztül megkapja a gyerek tartózkodási helyét. Két vészhelyzeti szám is megadható, amelyek az óra SOS-gombjának lenyomásával hívhatók. A beépített mikrofon és hangszóró segítségével pedig ugyanúgy lehet beszélni az órán keresztül, mint egy mobiltelefonnal. A SIM-kártyával ellátott, színes érintőkijelzős gyerekóra hagyományos, illetve ébresztőóraként, és lépésszámlálóként is használható.

MyKi Touch
A biztonsági funkciók segítségével kizárható, hogy ismeretlenek lépjenek kapcsolatba a gyermekkel az okosórán keresztül

MyKi Pet kisállat-nyomkövető

Elsősorban kutyák és macskák, de akár más házi- vagy haszonállatok nyomkövetését teszi lehetővé a MyKi Pet, amely jelez, ha a házikedvenc megszökne, pozíciójának közvetítésével pedig megkönnyíti felkutatását. A szintén SIM-kártával ellátott, nagyon könnyű, 28 grammos, nyakörvként viselhető eszköz csepp- és porálló kivitelű. Kijelzője nincs, a gazdik okostelefonjukon kezelhetik a MyKi Pet app segítségével.

A kutyások számára hasznos egyedi funkció, hogy a gazda saját hangjával parancsokat rögzíthet (például ül, fekszik, stb.), ezeket pedig az appból indítva bármikor lejátszhatja a nyomkövetőn az állatnak. Ez a funkció az állat visszahívásához is hasznos, ha messzire kóborolna.

MyKi Pet
A nyomkövető 10 percenként ellenőrzi, hogy az állat a megadott biztonsági zónán belül tartózkodik-e
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •