top 10 autó kedvencek drive me baby

Bár 2020 nem úgy alakult, ahogy számítottunk rá, a koronavírus-járvány mindent felborított. Ennek ellenére több tucat új modellhez volt szerencsénk az elmúlt 12 hónapban. Akadt köztük igazi csajos kisautó, és több száz lóerős sportkocsi is. Következzen most a tíz kedvencünk, amelyek mindegyikét fájó szívvel adtuk vissza a teszthét után. (A TOP 10 autó sorrendje nem rangsor.)

1. Toyota GR Supra

Kevés autó hozott minket ennyire lázba, mint az újjászületett legenda, a Toyota GR Supra, amit ugyan ellenséges körülmények közt, ködös, nyálkás utakon kellett tesztelnünk, de így is őrületben voltunk. Ugyanis egy 340 lóerős, hátsókerék-hajtású sportkupé került hozzánk, amit igencsak biztos kézzel kell irányítani, ilyen kedvezőtlen körülmények között pedig szigorúan kétkezes kormányfogás javasolt. Tesztünket itt találod.

Toyota GR Supra sportkupé

Toyota GR Supra sportkupé hátsó

2. Opel Corsa GS Line

Idén többször is került hozzánk Corsa, még az elektromos változatot is kipróbáltuk. Sőt, egy 100 lóerős, 1.2-es benzines, 6 fokozatú kézi váltós modellt három, különböző élethelyzetben lévő nő is kipróbált, és vezetett több napon keresztül. Hogy mit mondanak róla a hölgyek, ebben a cikkünkben olvashatod el.

új corsa nőknek
Az Elegance felszereltségű új Corsa mindenkinek nagyon tetszett

A mi kedvencünk a sportos GS Line volt, ám nemcsak a piros színe, hanem a formája miatt is. Ezek a szavak jutottak hirtelen az eszünkbe róla, amikor megláttuk: cuki, vagány, sportos, trendi. Ezeket a jelzőket pedig többek között az integrált hátsó tetőlégterelőnek, az extraként választható fekete tetőnek, a sötétített hátsó és hátsó oldalsó ablakoknak, a sportos lökhárítóknak, a dupla kipufogónak, a kétszínű (ezüst és mattfényű fekete) öt ikerküllős 17″ könnyűfém keréktárcsáknak köszönhette. Olvass tovább az Opel Corsa GS Line-ról!

az uj opel corsa

opel corsa gs line belter

3. Mini Cooper SE

A hazánkban tavaly év végén debütált kis villanyautó megőrizte az általunk imádott ikonikus MINI-dizájnt, a gyártó nem akarta teljesen más formába önteni az elektromos motorral hajtott verziót. Természetesen azért mégis kicsit más lett, mint a többi MINI-modell. A MINI Cooper SE külső és belső kialakításába ugyanis olyan elemek is bekerültek, amelyek kizárólag az elektromos változatban találhatók meg. Ettől pedig még különlegesebb lett az amúgy is különleges kis angol autó. Ha érdekel részletesen ez a szuper elektromos kis autó, kattintsd ide!

elektromos mini cooper
Az első világítás adaptív LED fényszórókat kapott

elektromos mini cooper

A TOP 10 kedvencek összeállításunk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3