Fesztiválkatlan
Egy biztos: látványban idén sem lesz hiány!

Idén nyáron sem kell nélkülöznünk a színházi előadásokból, koncertekből és humorestekből álló szabadtéri programsorozatot, a Tokaj Fesztiválkatlan napjait. Íme egy kis ismertető és kedvcsináló az ország legnagyobb szabadtéri színházáról és kivételes házibulijáról.

Színes programokkal készül a Tokaj Fesztiválkatlan

A Tokaj Fesztiválkatlan Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne. A rendezvény nem csupán szerteágazó kínálata miatt oly népszerű, hanem lenyűgöző elhelyezkedése miatt is. A világörökségi helyszínen ugyanis egy használaton kívüli, külszíni bányakatlanban kerül kialakításra. A 2580 fő befogadására alkalmas nézőtér mellett, 1000 négyzetméteres rendezvénytér is a látogatók rendelkezésére áll. De nézzük milyen programok közül válogathatunk majd a helyszínen!

A színházat kedvelők a Lili bárónő című operettet láthatják Fogarassy Bernadett és Egyházi Géza főszereplésében. Olyan ismert slágerek csendülnek majd fel, mint Az egy kis cigaretta, a Tündérkirálynő légy a párom, vagy a Gyere csókolj meg tubicám. A Nikola Tesla – Végtelen energia című lendületes és látványos zenés darab segít újra felfedezni, és megismerni a mára közismert név mögött rejtőző zseni elméjét és életének rejtélyeit. A Menopauza című musicalben pedig négy díva, négy csodálatos nő találkozásának lehetnek tanúi a nézők. Mindezt sok humorral, a nyolcvanas évek világslágereivel, Hernádi Judit, Falusi Mariann, Tóth Enikő és Náray Erika szereplésében.

Menopauza
Igazi szórakozást ígér a Menopauza című musical (fotó: Juhász G. Tamás)

A színes programok a következő oldalon folytatódnak!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2