Művészeti fesztivál
Koncertekkel és színházi előadásokkal vár az idei Marosvölgyi fesztivál (fotó: pixabay/eissfeldtk)

Az elmúlt időszakban bizony háttérbe szorultak az élőszereplős előadások, de a nyár közeledtével a színházak is új erőre kapnak. Ha pedig mindezt szabadtéren szeretnéd élvezni, akkor a Mézesvölgyi Nyár szabadtéri művészeti fesztivál téged is tárt karokkal vár.

Színházi előadások a szabadban

Az idei évben már ötödik alkalommal várja a nézőket a Mézesvölgyi Nyár művészeti fesztivál. Számos musical, vígjáték, zenés mesejáték és persze több neves koncert várja a művészet iránt érdeklődőket. A fesztivál július 3. és augusztus 29. között kerül megrendezésre Veresegyházon.

A nyitónapon egy igazi művészeti fesztivál premierrel kedveskednek a szervezők, ugyanis július 3-án Tasnádi Csaba a Pedro Almodóvar filmjéből készült, Nők az idegösszeomlás szélén című darabot állítja színpadra. A programban számos bohózat is megrendezésre kerül a Veres 1 Színház előadásában. Látható lesz az Acélmagnóliák, a Pletykafészek vagy éppen a Csoportterápia. A fesztiválon mindemellett újból megtekinthetjük a Hair című produkciót is, amelyet július 14-én ad elő a Pannon Várszínház társulata. A színes programok között elérhető lesz még a budapesti Játékszín népszerű vígjátéka, a Menopauza is, méghozzá július 17-én. A hónap utolsó napján pedig a Győri Nemzeti Színház művészei a Primadonnák című bohózattal, Simon Kornél rendezésével lépnek fel a rendezvényen. Augusztus 11-én lép majd színpadra Kern András, Hernádi Judittal karöltve a Válaszfalak című vígjátékban.

Szabadtéri fesztivál
Nem csupán színházi előadások, de koncertek is színesítik a műsort (fotó: pixabay)

Koncertek is színesítik a műsort

Ha ennyi színdarab után pedig azt hinnéd, hogy a kisebbekre már nem gondoltak a szervezők, bizony tévedsz. A Veres 1 Színház produkcióját, az Óz, a csodák csodája című zenés családi mesejátékot július 9-én és augusztus 4-én tekintheti meg minden kisgyermekkel érkező család. Emellett egy másik zenés mesejáték is várja majd a gyerekeket: a Kovács Róbert vezette Görbetükör társulat előadásában augusztus 23-án A kiskakas gyémánt félkrajcárja lesz látható. A koncertek közül a július 19-én megrendezésre kerülő Presser Gábor és Karácsony János Csík Zenekarral tartandó előadását emelnénk ki, amelynek vendége lesz Kovács Kati is. A hab a tortán pedig a Honeybeast fellépése, amelyet augusztus 7-én láthatnak a fesztivál résztvevői. Természetesen felsorolni is sok lenne a számos lehetőséget, amelyet kínál a művészeti fesztivál. Ha további programokra is kíváncsi vagy, látogass el a fesztivál oldalára.

További programokért böngéssz korábbi cikkeink között: 

(forrás: mti.hu)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •