Gyerekanap Városliget
Színes programok minden korosztálynak az idei Városligeti gyereknapon (fotó: pixabay)

Igazi családi kikapcsolódást kínál a megújuló Városliget. A vállalkozó szellemű felnőtteket és gyerekeket kéthétvégés futókihívással és online gyereknappal várják a szervezők.

Kikapcsolódás és gyereknap a megújult Városligetben

A Liget Budapest Projekt és a RUNaway szervezésében megvalósuló futókihívás a pünkösdi hosszú hétvégén indul és egészen gyereknapig teljesíthető. A vállalkozó kedvű családok két lehetőség közül választhatnak: teljesíthetik a 3 kilométeres Liget Családi Kört, vagy indulhatnak a 7 kilométeres Sport Körön. Mind a két esetben ingyenes a nevezés, és a legjobban teljesítők ajándékban részesülnek. Ahhoz azonban, hogy mindenképpen rajthoz állhassatok, előzetes regisztráció szükséges, amelyet ide kattintva tehettek meg.

A megfáradt felnőtteknek nem kell aggódni, hogy nem tudják majd lefoglalni a gyerekeket, hiszen május utolsó hétvégéjén Gryllus Vilmos és a Kaláka szórakoztatja a kicsiket. Az éneklés mellett pedig interaktív zenés foglalkozások, jógakaland, ringató, és számos egyéb interaktív program vár mindenkit. Érdemes mindenképpen felkeresni a virtuális tér adta lehetőséget, hiszen saját műsorral készül Bíró Eszter, Pokorny Lia és Varró Dániel is. A Liget Budapest Projekt szervezésében megvalósuló program a regisztrációt követően mindenki számára ingyenes. A május 28. és 30. közötti eseményre a Gyerekliget Facebook csoportján keresztül lehet jelentkezni.

Városligeti Nagyjátszótér gyereknap
Tökéletes kikapcsolódás a Városliget Nagyjátszótere (fotó: wikimedia)

A Városliget mára Budapest első számú gyermekparadicsomává vált, ugyanis a Nagyjátszótér megnyitása óta majdnem félmillióan látogattak el és szórakoztak a megújult helyszínen. A játszótér nem csupán a fizikai aktivitásra vágyókat mulattatja, hanem igazi kikapcsolódást nyújt a videójátékokkal és egyéb beltéri, üléshez kötött tevékenységek kedvelőinek is.

További izgalmas programokat is találsz, ha elolvasod korábbi cikkeinket:

(Forrás: MTI)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •