tiger woods
(Fotó: Tiger Woods/Instagram)

Eddig tisztázatlan körülmények között súlyos autóbalesetet szenvedett, majd kórházba szállították Tiger Woods korábbi világelső golfozót. Helyszíni beszámolók alapján csak egy hajszálon múlt, hogy nem lett halálos kimenetele a balesetnek.

A 45 éves sztár Los Angelesben helyi idő szerint kedden reggel 7 órakor nagy sebességgel borult fel kocsijával, ami többszöri átfordulás után az oldalán állt meg. A baleset furcsasága, hogy a kiérkező rendőrök nem találtak megcsúszásra vagy fékezésre utaló nyomokat.

A roncsból tűzoltóknak kellett kivágniuk a sportolót. A Golf Digest szaklap elérte Woods ügynökét, aki elmondta, hogy a játékos mindkét lába súlyosan megsérült, de magánál volt, amikor kiérkeztek hozzá a mentőcsapatok.

Tiger Woods Genesis GV8O SUV-ja a balesetet követően:

tiger woods autóbaleset
(Fotó: @AdamSchefter/Twitter)

Hyundai még 2015-ben alapította kizárólag luxusautókat gyártó leányvállalatát, a Genesis Motorst, a sportoló a márka első városi terepjáróját, a GV80-at vezette, amit éppen egy éve egy látványos Super Bowl-reklám keretén belül. A Genesis egyértelmű célja, hogy hasonló sikereket tudjon elérni, mint a Toyota szintén luxusautókra szakosodott divíziója, a Lexus. Ha bővebben is olvasnál a dél-koreai márkáról kattints az alábbi linkre:

Genesis GV8O hyundai
Egy hasonló Genesis SUV-ot vezetett Woods is. (Fotó: Genesis)

A világ első számú golfozója december 23-án esett át ötödik hátműtétjén, ezért az utóbbi hetekben nem szerepelt tornákon, múlt héten viszont Los Angelesbe utazott, ahol ő volt a házigazdája a The Genesis Opennek. Ezt követően hétfőn forgatáson vett részt, a Golf Digest/GOLFTV-nek készülő műsor második napi felvételeire viszont nem érkezett meg.

A legfrissebb értesülések szerint Tiger Woods nincs közvetlen életveszélyben, ugyanakkor többszörös lábsérülése kritikusnak bizonyult ezért azonnali operációt hajtottak végre rajta.

Aktuális hírek, amik érdekelhetnek:

Forrás: Eurosport

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •