(Fotó: mujegpalya.hu)

Mától országszerte a fociról fog szólni minden, hiszen a június 11. és július 11. között, Európa-szerte 11 városban zajló Eb négy meccsének Budapest ad otthont. Igazi örömhír a focirajongóknak, hogy Londonhoz vagy épp Münchenhez hasonlóan Budapesten is lesz hivatalos szurkolói zóna, és nem is akárhol! Itt is nézheted a meccseket: Színes programokkal és foci meccsekkel vár idén nyáron a Westend megújult tetőkertje

A szurkolói zóna minden nap 11-től késő estig várja a focirajongókat

A focimeccseknek otthont adó Puskás Arénától alig másfél kilométernyire, impozáns környezetben, a Városligeti Műjégpályán várja a foci szerelmeseit az Eb ideje alatt a hivatalos Fan Zone, azaz a szurkolói zóna.

A szurkolói zóna 31 napon keresztül 11 órakor nyit és az utolsó meccs után egy órával, szünnapon 22 órakor zár. A helyszínen étel- és italszolgáltatás is lesz, valamint a közös meccsnézés izgalma mellett számos szórakoztató program várja az érdeklődőket. Többek között lesz e-sport sarok, teqball, ügyességi akadálypálya és fotósarok is.

foci eb szurkolói klub
Figyelem! A helyszínre csak védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni (Fotó: MLSZ.hu)

A 16. labdarúgó Európa-bajnokság történelmi pillanat hazánk, illetve Budapest számára. Először adatik meg a magyaroknak, hogy egy világeseményen hazai pályán drukkoljanak a futballválogatottnak. A szurkolói zóna célja, hogy a családok, barátok, érdeklődők közösen szurkolhassanak, és óriáskivetítőkön követhessék a magyar csapat és más válogatottak meccseit.

Az esemény ideje alatt a szervezők a szurkolói zónával kapcsolatos legfrissebb információkat, valamint a részletes programbontást a Puskás Aréna Facebook-oldalán teszik közzé. A járványbiztos szurkolást biztosítja, hogy a helyszínre csak védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Forrás: mlsz.hu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •