Családi nap
(fotó: bfz.hu)

Egész napos, családi rendezvénnyel készül a Budapesti Fesztiválzenekar a nyári időszak kezdetén. Ha igazán jó kulturális programot keresel, akkor ezt az egy napot vésd be jól a naptáradba! Garantáltan kellemes kikapcsolódásban lesz része az egész családnak.

Családi nap a Budapesti Fesztiválzenekar jóvoltából

Ingyenes családi napot rendez a Budapesti Fesztiválzenekar június 12-én a budapesti Aquincumi Múzeumban. Az egész napos rendezvényen óránként kezdődnek a gyerekeknek és felnőtteknek szóló zenei programok. Ha pedig még ez sem lenne izgalmas elfoglaltság, akkor üsd el az idődet a kézműves foglalkozásokon, vagy tanuld meg a néptánc alaplépéseit. Az ingyenes családi napon a múzeum teljes gyűjteménye is megtekinthető lesz, illetve számos játékkal és exkluzív vetítéssel is készülnek a rendezők.

A zenei program az ingyenes családi napon 11 órkkor egy Zenevár-koncerttel kezdődik, melyet egy déli népzene követ. 13 órától az ütősöké a főszerep, 14 órakor pedig Kakaókoncert lesz. A gyerekeknek szánt sorozat a 15 órakor kezdődő Hangszerkóstolóval ér véget. A kicsik után a főszerep a felnőtteknek szóló zenei programoké lesz. A regisztrációhoz kötött kamarakoncerteket a múzeum épületében 16 és 17 órától hallgatja meg a nagyérdemű, amelyeket az utolsó, fúvós koncert követ 18 órakor. Az exkluzív előadásokról sem feledkeztek meg a szervezők. 15.30-kor ugyanis egy előadás lesz hallható a múzeum híres leletéről, az aquincumi víziorgonáról. A további, részletes programot a látogatókat a a Budapesti Fesztiválzenekar honlapján olvashatják.

A rendezvény látogatása a jelenleg érvényben lévő előírások figyelembevételével védettségi igazolványhoz kötött. A zárt térben megtartott zenei koncerteken mindemellett a maszk viselése is kötelező.

Ha érdekel milyen további programot tartogat az idei nyár, nézd meg korábbi ajánlóinkat is:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •