strand fesztivál balaton
A tíznapos program része két vasárnap is, amikor kifejezetten családokat vár a STRAND, kedvezményes belépővel és koncertekkel (Fotó: strandfesztival.com)

Idén STRAND Fesztivál helyett vár a 10 NAP STRAND! Néhány napja tudvalévő, hogy 2021-ben Zamárdi egyetlen tömegrendezvénynek se ad otthont, ezért a STRAND Fesztivál ideiglenesen Balatonvilágosra, a Club Aliga területére költözik. A „10 NAP STRAND” augusztus 18-22 és 25-29. között “Kisebb lesz, hosszabb és a megszokottnál is kedvesebb” – ígérik a szervezők. A tíznapos program része két vasárnap is, amikor kifejezetten családokat vár a STRAND, kedvezményes belépővel és koncertekkel.

Két színpad, tábortűz, kertmozi és vízparti játékok várnak

10 nap strand balatonvilágos
Ha van 2020-as érvényes jegyed, 10% kedvezménnyel vásárolhatsz belépőt a 2021-es 10 NAP STRAND eseményre

A STRAND Fesztivál egyik kedvenc helyszíne, a Tábortűz programját idén is Járai Márk szervezi, a STRAND Kertmozi házigazdája pedig Tilla. Minden nap érkeznek a Dumaszínház művészei, a MOL Nagyon Balaton csapata élőben rögzít a helyszínen zajló podcast-beszélgetéseket a fesztiválozókat érintő sok-sok témában. A főszerep persze most is a vízpartnak jut, ahol egész nap játékokkal várják a vendégeket.

A STRAND-ra várt nemzetközi sztárok közül eddig a Lost Frequencies és Alle Farben igazolt át a 10 NAP STRAND-ra, a hazai kínálat terén pedig a teljesség igénye jellemzi a fesztivált, többek között Ákos, a Halott Pénz, a Tankcsapda, Majka és Curtis, a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company is érkezik a száznál több fellépőt felvonultató programra.

Június 11-től indul a jegyvásárlás a 10 NAP STRAND Fesztiválra

Azok, akik korábban vásároltak jegyet a 2020-as STRAND Fesztiválra, három opció közül választhatnak:

  • Ha nem tesznek semmit, a jegyük, bérletük automatikusan érvényes lesz a 2022-es eseményre. Aki létrehoz egy fesztiválfiókot, a megvásárolt jegy értékének 10%-át bónusz egyenlegként kapja ajándékba, amelyet a 2022-es fesztiválon költhet el.
  • Dönthet úgy, hogy a megvásárolt jegyeket egyenlegre váltja, amellyel az idei 10 NAP STRAND, vagy a jövő évi STRAND fesztiválra válthat jegyet.
  • Természetesen arra is van lehetőség, hogy a megvásárolt jegyeket bárki visszaváltsa.
  • Extra meglepetés a szervezőktől: mindenki, akinek van 2020-as érvényes jegye, 10% kedvezménnyel vásárolhat belépőt a 2021-es 10 NAP STRAND eseményre.

A szervezők megerősítették, hogy azon dolgoznak, hogy 2022-ben újra, új helyen a megszokott méretű STRAND várja a fesztiválozókat. A fesztivál a jelenlegi rendeletek értelmében csak védettségi igazolvánnyal látogatható. A leírtakkal kapcsolatban a strandfesztival.com oldalon részletes információ található.

Nyári programajánlónkat az alábbi cikkekre kattintva találod:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •