westend tetőkert

Június 2-án hivatalosan is megnyitotta kapuit az újragondolt Westend Tetőkert. A következő három hónapban a sport, a kultúra és a gasztronómia kedvelőit számos izgalmas és változatos programok várják majd Tetőkertben. Azoknak is érdemes ellátogatniuk a bevásárlóközpont tágas kertjébe, akik kikapcsolódáshoz, sportoláshoz vagy kötetlen szórakozáshoz keresnek könnyen megközelíthető zöld környezetet.

Dolgozz, sportolj és chillezz a város felett

A Tetőkert ötnapos borpiknikkel indítja a szezont, amelyet számos kulturális, könnyűzenei, jótékonysági, gasztro- és sportesemény követ a további hónapokban. A bevásárlóközpont szinte mindegyik nyári napra kínál kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget a látogatóknak. A nyári újranyitáshoz ráadásul június 3-tól már a Cinema City mozitermei is csatlakoztak. A hatályos járványügyi szabályok betartása mellett a látogatók biztonságban, ismét nagyvásznon tekinthetik meg a legújabb nemzetközi és hazai mozifilmeket.

westend workout tetőkert
A Westend Tetőkert egyik újítása a Workout, vagyis a szabadtéri kondipark
westend workplace
Az új Workplace, vagyis a közösségi irodatér már a tetőteraszon is elérhető, hozd el saját laptopod és munkára fel! Tudtad, hogy scannelni és nyomtatni is tudsz?

“A Tetőkert megnyitása nemcsak a nyári programokról szól, a Westend megújulásának egyik első lépcsőfokaként tekintünk rá. A bevásárlóközpont a város szívében helyezkedik el, és azt szeretnénk, ha ennek megfelelően a minél szélesebb környezetére is pozitív hatást tudna gyakorolni. Terveink között szerepel, hogy infrastrukturális fejlesztésekkel támogatjuk a kerékpárral és egyéb fenntartható közlekedési eszközökkel közlekedőket és zöld megoldásokat vezetünk be a bevásárlóközpontban” – hangsúlyozta Kovács Orsolya, a bevásárlóközpont marketingigazgatója.

Az idei újranyitásra a budapest bevásárlóközpont két új tetőkerti fejlesztéssel készült: a Workplace közösségi irodával és a Workout szabadtéri edzőparkkal. Emellett a Leroy étterem is megnyitja újonnan kialakított teraszát. A bevásárlóközpont a következő időszakban további újdonságokkal készül, amelyek a látogatók kényelmét szolgálják és a közösségek lehetőségeit bővítik.

Ha érdekel, milyen programokkal vár idén nyáron a Westend Tetőkert, kattints a következő oldalra.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2