suzuki-adomany-vitara-voroskereszt
A Magyar Vöröskereszt Komárom-Esztergom megyei szervezetét segítik

A Magyar Suzuki Zrt. a koronavírus-járványban több módon is segítette az egészségügyben dolgozókat. A korábbi maszk- és kézfertőtlenítő Suzuki-adomány után 8 személygépkocsi felajánlásával támogatta az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat. Most pedig egy vadonatúj hibrid Suzuki Vitarát ajánlott fel a Magyar Vöröskereszt Komárom-Esztergom megyei szervezetének.

A Suzuki-adomány már célba ért

A Magyar Vöröskereszt megyei szervezetei országszerte számos területen nyújtanak támogatást. Munkájuk figyelmet és elismerést érdemel, különösen most, a koronavírus-járvány idején. Adományok gyűjtése, hajléktalangondozás, véradás, gyermekek és családok támogatása csupán néhány a számos tevékenység közül, melyekkel a Magyar Vöröskereszt hivatásos dolgozói és önkéntesei napról napra hozzájárulnak a közösségek jólétéhez. (Ebben a cikkben azt is megtudhatod, te hogyan tudod segíteni a munkájukat.)

A szervezet számára a Magyar Suzuki Zrt. most egy hibrid Suzuki Vitarát ajánlott fel. A Suzuki-adomány ellenében a Magyar Vöröskereszt is komoly vállalást tett. Esztergom minden középiskolájában a KRESZ vizsgához elengedhetetlen elsősegély-oktatást tartanak a 11. évfolyamos diákok számára, térítésmentesen.

suzuki-adomany-vitara-voroskereszt-

A vállalat az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat is támogatta kézfertőtlenítővel, maszkokkal és autóhasználattal a koronavírus-járvány legnehezebb időszakában. De már 2014-ben is felajánlottak autót a kórház részére, melyet a dolgozók a betegellátáshoz kapcsolódó mindennapi szállítási feladatok során használtak. „Suzuki a közösségekért” programja keretében az elmúlt években a vállalat gépjármű-használattal segítette az Esztergomi Városi Polgárőr Egyesületet, az Esztergomi Tűzoltóparancsnokságot, valamint az Esztergomi Rendőrkapitányságot.

Sokan sokféleképpen próbálnak segíteni a koronavírus-járvány idején. Az utóbbi időszakban szerte a világban igazi mozgalom indult az autóipar résztvevői körében, hogy próbálják növelni az egészségügyi, orvosi eszközök gyártását. Idehaza a Hyundai a zenélő autóival csalt mosolyt az arcokra, a Renault pedig az idősek, rászorulók mindennapi támogatásához ajánlott fel autókat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •