Volkswagen T-cross suv nőknek
Egy SUV sokoldalú, akár csak a 21. századi nő

Elmúltak azok az idők, amikor egy női autó kicsi volt és rózsaszín. Ma már ennél sokkal többre vágyunk: nemcsak a városba gurulunk be egy kis vásárolgatásra, hanem kirándulni indulunk, nagybevásárlást intézünk, hozzuk-visszük a gyerekeket. A méltán népszerű SUV (Sport Utility Vehicle) kategória – vagy ahogy sokan nevezik, városi crossover – tökéletesen hozza mindazt, amire ma egy modern nőnek és családanyának szüksége van. Mutatjuk is, miért jó választás a SUV nőknek!

Kétségtelen, hogy autóvásárlás előtt a legjobb az lenne, ha napokig próbálgathatnánk a kiszemelt modelleket, erre azonban a valóságban általában nincs lehetőség. Szerencsére autós újságíróként az elmúlt évek alatt  rengeteg autót kipróbálhattam már, így bátran állíthatom, hogy a ma oly’ töretlen népszerűségnek örvendő városi crossoverek, vagy SUV-ok tökéletesen megfelelnek a 21. századi nők igényeinek!

1. SUV nőknek: stílus mindenek felett

Voltak olyan idők, amikor egy-egy kategória modelljeiről szinte azt sem tudtuk megmondani, melyik gyártóhoz tartozik, annyira egyformának tűntek. Szerencsére mára a SUV szegmens is olyan mértékű változáson ment keresztül, hogy a legtöbb típus teljesen egyedi és megismételhetetlen. Sem a dizájnban, sem a színben nem kell már kompromisszumot kötnünk, ha egy városi crossover mellett döntünk. Az egészen letisztult fehér-szürke-fekete alapszínek mellett a piros, narancssárga, titánkék is simán szóba jöhet. Sőt, ha még ennél is többre, vagy valami extravagánsabbra vágynál, ott a zöld metál vagy a juhar barna.

 Volkswagen T-Roc
Volkswagen T-Roc – nem mindennapi színben tündököl ez a SUV

Az egyes modelleknél elérhető kéttónusú fényezés pedig még egyedibb külsőt kölcsönözhet a leendő négykerekűdnek. Mi nők jól tudjuk, hogy az autónk színe nagyon is befolyásolja a hangulatunkat, sőt még a személyiségjegyeinket is hűen tükrözi. A városi terepjáróknál, akárcsak más modelleknél is többféle felszereltségi szintből választhatunk, hogy valóban személyre szabhassuk a kocsinkat.

A cikk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2
3