elektromos kisautó gyerekeknek
(Fotó: v.ivash/Freepik)

Tavaly a pandémia kitörése után néhány héttel ugrott meg először számottevően a gyereknek tervezett elektromos kisautók forgalma az eMAG-on, de azóta is viszik, mint a cukrot. A pedálos Moszkvics elektromos hajtású utóda például a téli/őszi hónapokat leszámítva folyamatosan slágerterméknek számít. A minijárművek borsos áruk ellenére a jó idő beköszöntével idén is hihetetlen népszerűek. Ez is érdekelhet: Pedálos kisautó, minden gyerek egykori álma – Neked mi volt, Moszkvics vagy Zsiguli?

A gyerek-rendőrautó a legnépszerűbb elektromos kisautó

elektromos kisautó rendőrautó gyerekeknek
Az átlag vásárló 25 ezer forintot költ elektromos kisautóra, de például a képen látható rendőrautó 135 ezer forint

Az elektromos kisautók között megtalálható számos valódi márka (például Mercedes, BMW, Jeep, Volvo) hivatalosan licencelt változata. Jelenleg a legnépszerűbb elektromos kisautó a 27 990 forintos Mappy Nitro Elektromos autó beépített mp3-lejátszóval és led-fényszórókkal, nyitható ajtókkal. 200 ezer forint körül már háromszemélyes gyerekdzsip, 350 ezer forint körüli összegért pedig X-osztályú Mercedes-Benz gyerekautó is elérhető. Létezik még ezeknél is drágább elektromos kisautó: Bugatti Baby: a 21 milliós retró versenyautó (nem csak) gyerekeknek

Ezen kívül a magyar rendőrség és tűzoltóság szolgálati járműveinek festését viselő modellek is nagyon keresettek. Ezek 50 ezer forint körüli árért érhetők el, belsejükben akár két gyerek is utazhat egyszerre. Az elektromos kisautók kizárólag felnőtt felügyelete mellett használhatók, a szülő szükség esetén a csomag részét képező távirányítóval bármikor átveheti a minijármű vezetését, vagy leállíthatja azt. Egy tipikus gyerekautó 3-8 éves korig használható, nagyjából 30 kilogrammos tömegig.

Ha autós játékokat keresel kicsiknek vagy esetleg nagyoknak, ne hagyd ki az alábbi cikkeinket:

Elektromos kisautó termékképek, forrás: eMag

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •