tánc várakozás közben piros lámpa előtt

Szinte biztosak vagyunk abban, hogy te is unatkoztál már a piros lámpa fényénél várakozva. Arra azonban, amit ez a fiatal utas művel, mi sem számítottunk. Te mit szólnál, ha egy ilyen élményben lenne részed?

Elképesztő jelenet a piros lámpa előtt

A piros lámpa előtti várakozás gyakran kihozza az embert a sodrából. Sokan dühösek lesznek, mások csak elkeserednek, vagy türelmetlenül várják, hogy végre zöldre váltson a lámpa. De olyan is van, akit kifejezetten motivál a piros lámpa. Van, amikor annyira sokat kell várni, hogy van időnk egyéb teendőinket is elvégezni közben. Legyen az egy falat a megkezdett szendvicsből, a gyerek üdítővel kínálása, vagy egyszerűen csak egy hirtelen, minden ok nélkül feltámadó táncolási hullám. Így volt ezzel a történetükben szereplő utas is, akit annyira megihletett a piros lámpánál történő várakozás, hogy egy hihetetlen táncmutatvánnyal kápráztatta el a többi autóst. Valljuk be, hogy egy ilyen műsorral bárki könnyebben viseli el a jelzőlámpa lassú működését.

A táncoslábú fiú nem csupán ebben a kereszteződésben tűnt fel a piros lámpa előtt. Pár nap különbséggel egy másik lámpánál is megörvendeztette a várakozó autósokat. Műsora egyébként olyannyira népszerű lett, hogy a kommentek között többen is felkérték egy újabb rögtönzött bemutatóra. Azt nem tudjuk, hogy a srác vállalta-e a további fellépéseket, de az biztos, hogy a mi napunkat is feldobta.

További videós tartalmainkat itt éred el: 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •