hugo boss
(Fotó: Hugo Boss/Macmillan.hu)

Mostantól Magyarországon is elérhető a Hugo Boss Home nemes és csúcskategóriás anyagokból készült ágynemű- és fürdőnemű-kollekciója. A világhírű márka minimalista és kifinomult, a művészet és az építészet által inspirált termékei kizárólag a Macmillan Home üzletében, valamint 2022 januárjától induló webshopjában lesznek kaphatók. A márka 2021-es őszi-téli kollekciója Budapesten az újonnan átadott Párisi Udvarban debütált. Tipp: A világ legnagyobb luxusmárkái lakókocsikból árulják portékáikat

Hugo Boss Home letisztult és időtálló termékei évek múlva is megállják a helyüket minden otthonban

Exkluzív esemény keretében mutatták be a Hugo Boss Home 2021-es őszi-téli kollekcióját a megújult Párisi Udvarban. A művészet és az építészet által inspirált ágyneműk és lakástextília-kiegészítők mostantól Magyarországon, hamarosan pedig a régió több országában, így Szerbiában, Szlovákiában és Romániában is elérhetők lesznek.

hugo boss home
A Hugo Boss Home fürdő- és hálószoba-kollekciója tökéletesen megtestesíti a mindennapi luxus fogalmát (Fotó: PR)

A geometrikus, természetes és absztrakt mintákat felvonultató kollekcióban visszaköszön a ruháiról ismert luxusmárkára jellemző időtálló elegancia. A csúcsminőségű ágyneműkből, párnákból, törölközőkből, fürdőköpenyekből, valamint nappali és strand textilekből álló kollekció darabjai különleges finomságú, fésült egyiptomi pamutból és más nemes anyagokból készülnek.

„Sokan ismerik az érzést, amikor a szállodai tartózkodásuk során legszívesebben ki sem szállnának az ágyukból a textilek és az ágyneműk páratlan finomsága miatt. A Macmillannél azt szeretnénk elérni, hogy ezt az élményt minél többen megtapasztalhassák saját otthonukban is” – fogalmazott Szekula István, a Macmillan Group Kft.

hugo boss törölköző
(Fotó: Hugo Boss/Macmillan.hu)

„A Hugo Boss Home termékei tökéletes választ adnak minderre, a letisztultságot, a sallangmentességet és az építészeti vonalvezetéseket helyezik előtérbe. Olyan időtálló termékeket gyártanak, aminek az 5 évvel ezelőtti kollekciója éppúgy megállja a helyét ma is, ahogy az 5 év múlva készülő is illeszkedni fog” – vélekedett a kollekcióról és a márkáról Hadnagy Tímea belsőépítész.

Ha érdekel a divat, kattints az alábbi cikkekre:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •