Volvo táska
Fenntartható megoldások, új anyagok, kiemelkedő dizájn (Fotó: Volvo Cars)

A Volvo Cars a felelősségteljes divat egyik vezető úttörőjével, a 3.1 Phillip Lim divatmárkával közösen fenntartható hétvégi utazótáskát készített. A táskát a környezettudatos utazók számára tervezték és csak limitált példányban érhető el. Mutatjuk, miből készült és hogy milyen nehéz lesz hozzájutni! Ezt se hagyd ki: A Ferrari nagy dobása: Itt az első Ferrari dizájner ruhakollekció!

A hétvégi utazásokra ideális táskát a skandináv formatervezés esszenciája ihlette, használatát diszkrét zseb, kettős fül és egy márkajelzéssel ellátott kistáska teszi praktikussá. A táska exkluzív szériában, korlátozott példányszámban készül, ezért nem megvásárolható. Az érdeklődők kizárólag a nemzeti piacokon szervezett marketing programokon: versenyeken vagy jótékonysági árveréseken keresztül, illetve ajándékként juthatnak hozzá. Ez is érdekelhet: 11 éves magyar kislány nyerte meg a Rolls-Royce dizájner versenyét

A Volvo Cars és a 3.1 Phillip Lim egyaránt elkötelezett híve a fenntarthatóságnak, valamint a bioalapú, illetve újrahasznosított forrásokból gyártott anyagoknak. A két vállalat most olyan új, prémium divatkiegészítőt tervezett közösen, amely a Volvók utasterében felhasznált anyagokból készült.

Volvo táska
3.1 Phillip Lim hitvallása: gyárts kevesebbet, jelents többet (Fotó: Volvo Cars)

A 3.1 Phillip Lim előszeretettel tolja mind kijjebb az alternatív forrásból származó anyagok felhasználásának határait, az algából készített, szénsemleges ruhától kezdve az újrahasznosítással magasabb szintre emelt anyagokig, Mindezt azért, hogy könnyed, természetes stílust sugárzó, tudatos szemléletet tükröző luxustárgyaival forradalmasítsa a modern divatipart. Tipp: Milyen autonóm gépkocsit építene egy idegbiológus vagy egy dizájner?

A következő oldalon kiderül, milyen új fenntartható anyagból készülnek az egyedi dizájner táskák.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2