koronavírus kézfertőtlenítő
A vállalat minden magyarországi töltőállomásán elérhetőek az OMV saját márkás higiéniai géljei; fotó: Freepik/alexeyzhilkin

Napjainkban a közösségi távolságtartás és a fokozott higiénia, így a kézmosás fontossága is életünk állandó részévé vált. Az OMV számára a fogyasztók és a munkavállalók egészsége a legfontosabb prioritás, épp ezért a korábbi átfogó járványügyi intézkedések mellett folyamatosan törekszik az újításokra, fejlesztésekre. Ennek részeként a vállalat most bemutatja saját higiéniai termékcsaládját: az OMV kézfertőtlenítője elérhető minden hazai töltőállomáson.

Fertőtlenítő víz nélkül, útközben is

A közösségi távolságtartás mellett a kéz tisztasága továbbra is az egyik leghatékonyabb védekezési módszer a fertőzések ellen. Ezt támogatva az OMV bemutatja új saját márkás termékeit, amelyek víz nélkül biztosítják a kezek tisztaságát és védelmét.

omv kézfertőtlenítője
Hand Hygiene Gel 100ml – A praktikus kialakításának köszönhetően a legjobb választás az autóban, kézitáskában

A legjobb hatás elérésének érdekében a teljes kézfelületet le kell fedni a géllel – beleértve az ujjak közötti területet és a körmöket is – majd össze kell dörzsölni a kezeket 30 másodpercen keresztül. Az OMV kézfertőtlenítője egy kellemes, friss illatú gél, amelynek glicerin tartalma elősegíti a bőr hidratáltságát is.

Korábban elterjed a hír, miszerint a kocsiban felejtett fertőtlenítő akár fel is robbanhat, ám ez csak egy álhír volt – ebben a cikkben mi is cáfoltunk. Itt pedig azt olvashatod el, hogy mi mindenre jó még a fertőtlenítésen kívül a higiéniai gél.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •