omv fertotlenitoszer
Az alkohol alapú fertőtlenítő használatra kész változatban kerül a kutakra; fotó: OMV Filling Stations

A járvány elleni általános védekezést elősegítendő, az OMV Hungária hálózatában április közepétől elérhető a társaság fertőtlenítője. Az új termék az OMV Hungária, Győri Szeszgyár és Finomító Zrt.-vel kötött együttműködésnek eredménye, ami piacra kerülése előtt természetesen az összes előírt vizsgálaton átesett. Az OMV kézfertőtlenítő ára 1799 forint.

Az OMV kézfertőtlenítő 163 benzinkúton lesz elérhető

Az alkohol alapú fertőtlenítő használatra kész változatban kerül a kutakra. Hígítás nélkül a tenyérre önthető, s az OMV kézfertőtlenítő egyáltalán nem igényel öblítést sem. „A fertőtlenítőszer forgalmazásának megkezdéséért nagyon komoly erőfeszítéseket tettünk, mivel ezzel is hozzá kívánunk járulni a jelenlegei járványügyi helyzet normalizálásához, javításához. Ez most minden felelősen gondolkodó vállalat alapvető érdeke. Nem is lehet kérdés, hogy a mostani körülmények között munkatársaink, partnereink és vásárlóink mellett a lakosság általános egészsége védelmében is lépéseket kell tennünk” – mondta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója.

omv kézfertőtlenítő

Azzal, hogy a töltőállomásokon megjelenik az új termék, az OMV azon kevés hálózatok egyike lesz Magyarországon, ahol a fertőtlenítőszert kereskedelmi áruként tartják a kínálatban. Az OMV kézfertőtlenítő 0,5 literes kiszerelésben, 1799 forintért kerül ki a töltőállomások polcaira. A termékek országszerte 163 OMV töltőállomáson érhetőek el. A kézfertőtlenítők mellett a budapesti töltőállomásokon már megtalálhatóak a 10 darabos kiszerelésű, egyszer használatos szájmaszkok is. Ezeket hamarosan a teljes hálózatban be lehet szerezni.

Az OMV és a SHARE NOW tíz prémium kategóriás autó felajánlásával és benzinköltséggel segíti a koronavírus okozta nehéz helyzetben lévő egészségügyi intézményeket.