share now auto felajanlas
A flotta MINI Cooperekből, BMW 2-es Active Tourerekből és BMW X1 modellekből áll; fotó: SHARE NOW Facebook

Tíz prémium kategóriás autó felajánlásával segíti a koronavírus okozta nehéz helyzetben lévő egészségügyi intézményeket a budapesti SHARE NOW autómegosztó és az OMV Hungária Kft. Az elkövetkezendő napokban további autókat is rendelkezésre bocsátanak a két cég közös akciójában. A kedvezményezettek az autókat a flottából kiemelve, kulccsal kapták meg. A benzinköltséget pedig a SHARE NOW partnere, az OMV vállalta át.

Autó felajánlás: a dolgozók biztonságosabban érhetnek be a munkahelyükre

A két vállalat a mostani felajánlás keretében a SYNLAB labordiagnosztikával foglalkozó intézet munkatársai, valamint a Dél-Pesti Centrumkórház főmunkatársai számára biztosítanak járműveket. A SHARE NOW a felajánlások mellett ételadományok célba juttatásában is szerepet vállalt. Ennek keretében a Baptista Szeretetszolgálat részére az IKEA Magyarország által felajánlott, közel fél tonnányi ételadományt juttattak el.

SHARE NOW. CARE NOW. Segítsük egymást, vigyázzunk egymásra! 💙CARE NOW programunk mai állomása a SYNLAB…

Gepostet von SHARE NOW Magyarország am Mittwoch, 1. April 2020

 

„A felajánlásokat kivétel nélkül olyan intézmények dolgozói kapták, akik nap mint nap a járványhelyzet megfékezéséért tesznek fontos lépéseket, saját egészségüket is kockára téve” – mondta el Fischer Péter a SHARE NOW Magyarország ügyvezetője. „A SHARE NOW felkérésére azonnal igent mondtunk. Hisszük, hogy a biztonságos mobilitás elengedhetetlen a frontvonalban dolgozók számára” – nyilatkozta Balogh Tibor az OMV Hungária Kft ügyvezető igazgatója. Az intézmények igénye alapján állt össze a MINI Cooperekből, BMW 2-es Active Tourerekből és BMW X1 modellekből álló flotta. Az autó felajánlás az intézmények dolgozóinak szól. Így biztonságosabb körülmények között juthatnak el a munkahelyükre, és nem kell tömegközlekedést használniuk utazásaikhoz.

A budapesti autómegosztó szolgáltatása a vírushelyzet ellenére továbbra is – regisztrációs díj nélkül – zavartalanul üzemel Budapesten. Az autók szigorított, rendszeres fertőtlenítésen esnek át, fertőtlenítő kendőcsomag is rendelkezésre áll. Ennek ellenére továbbra is arra biztatja az ügyfeleit a két vállalat, hogy csak abban az esetben használják a car sharing szolgáltatást, ha otthonukat feltétlenül el kell hagyniuk.