sharenow budapest

Március 18. óta többek között a regisztrációs díj eltörlésével próbál segíteni felhasználóinak a SHARE NOW. Az autómegosztó kocsijait a korábbi gyakorlathoz képest négyszer gyakrabban fertőtlenítik.

A SHARE NOW a fertőtlenítést is szigorította

“Március eleje óta jelentősen megnőtt az érdeklődés a SHARE NOW autómegosztó szolgáltatása iránt. Ez a felhasználok számának, valamint a szolgáltatás igénybevételének növekedésében egyaránt megmutatkozott. A növekedés részben a nemzetközi autómegosztó hálózathoz való csatlakozásunkat kísérő médiakampánnyal magyarázható, de a koronavírus járvány következtében megváltozott városi közlekedés is frekventáltabb időszakokat eredményezett a szolgáltatásban. Az emberek a jelenlegi veszélyhelyzetben is nélkülözhetetlen utazásaikhoz (munkába járás, bevásárlás vagy segítségre szoruló hozzátartozók meglátogatása) a lehető legkisebb fertőzésveszéllyel járó közlekedési lehetőségeket részesítik előnyben. Mivel tudjuk, hogy sokak számára a közlekedés ezekben a napokban is elkerülhetetlen, ezért szerettünk volna hathatós segítséget nyújtani, mindamellett, hogy az autók fertőtlenítését a nemzetközi SHARE NOW sztenderdnek megfelelően szigorítottuk” – mondta el  Fischer Péter, ügyvezető.

Share now Fischer Peter ugyvezeto
Fischer Péter ismertette a változásokat az autómegosztó háza táján; fotó: DMB

Ennek értelmében 2018. március 18-ától a prémium autómegosztó:

  • a regisztrációs díjat eltörölte
  • minden autó percdíját csökkentette
  • a már regisztrált felhasználóiknak rendszeresen, minden héten levezethető kreditet írnak jóvá
  • az autók fertőtlenítését a korábbi gyakorlathoz képest négyszer gyakrabban végzik, valamint fertőtlenítő kendőket is elhelyeztek az autókban

A bevezetett változások visszavonásig érvényesek.