sheila bellaver női kamionos
(Fotó: sheila_bellaver/Instagram

Sheila Rose Marchiori néhány év alatt az egyik legismertebb brazil Instagram-influenszer lett. A többi véleményvezérrel ellentétben Sheila azonban nem tipikus női tartalmairól ismert, ő ugyanis kamionsofőr. Barbie-rózsaszín Scania kamionjával járja az országot gyömülcsöt és zöldséget szállítva Brazília-szerte. A 38 éves négygyerekes anyuka – aki a közösségi médiában Sheila Bellaver néven lett ismert – gyerekkora óta kamionos szeretett volna lenni, célja, hogy minél több nő megismerje munkáját. Ez is érdekelhet: Fiatal, céltudatos és nem fél: Fanni női kamionsofőrként egész Európát bejárja

Sheila Bellaver pink kamionját már egész Brazília ismeri

Sheila több mint 11 éve kamionozik, nem sokkal később kezdte el online is közvetíteni mindennapjait miután azt hallotta, hogy az ilyesmivel pénzt is lehet keresni. Az évek során a kezdeti hobbi valódi vállalkozássá nőtte ki magát: az Instagram-fiókját immár 2,1 millióan követik, YouTube-csatornája pedig már 2,5 millió feliratkozót számlál. Ma már ott tart, hogy influenszerkedéssel több pénzt keres, mint fuvarozással.

Sheila kamionja lényegében egy teljesen felszerelt mobilotthon: van benne mini konyha hűtővel és tűzhellyel, televízió és egy kényelmes ágy is, hiszen heti néhány napot autójában lakik. A kamiont a nő az évek során teljes mértékben saját ízlése szerint alakította át, a külső pink festés csak a jéghegy csúcsa, a Scania feliratot Sheilára cserélte, és természetesen a belső is olyan, mintha egy pink bomba robbant volna benne.

Ezeket a cikkeket se hagyd ki:

Forrás: nypost.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •