közúti műszaki ellenőrzés gumicsere
(Fotó: Freepik)

Női autószerviz nyílt Budapesten! Ez az első olyan magyar autószerviz, ahol a női ügyfelekre építenek. A budapesti műhelyben a pult túloldalán szakértő nők várják a kuncsaftokat, örömmel látják a gyerekeket, sőt, hozom-viszem szolgáltatást is indítottak. Ezt se hagyd ki: A női autó kicsi, pink, automata és magától beparkol? A francokat!

Sok nőnek ismerős lehet az érzés, amikor a férfiak körülötte autókról, alkatrészekről, futóműről, fékbetétekről beszélnek és ő csak áll ott csendben. Vagy amikor vezetés közben hallja, érzi, hogy valami nincs rendjén a gépjárművével, de fogalma sincs, mi lehet a probléma. Az pedig még nagyobb nehézséget okoz, hogy ezt elmondja a szerelőnek. Kotyog, kopog, fura hangot ad – de nem tudja pontosan megfogalmazni, hogy mi a baj.

Női autószerviz: ahol szakértő nők várnak mindenkit

A Green Car Prémium Szerviz égisze alatt működő autószervizben tudjuk, hogy nehéz egy férfiközegben úgy megnyilvánulni, hogy ne legyen zavarban az ember lánya. Ezért ebben az autószervizben nem férfiaknak kell átadni az autót. Szakértő nők várják az ügyfeleket, hogy segítsenek eligazodni a szerviz rejtelmeiben” – mondta Deierl Anita, a Green Car Prémium Szerviz ügyvezetője.

A hiánypótló műhelynél tudják, hogy sokaknak nincs ideje vagy lehetősége elmenni időben a szerelőhöz, ezért erre is van megoldásuk. Az Autószerviz Nőknek kérésre házhoz megy a kocsiért és vissza is viszi azt. Jól jöhet ez a lehetőség, ha valaki elfoglalt, egyedül él, nem tudja megoldani a visszafuvart vagy csak kényelmi megoldásokra vágyik. Így mindenki azzal töltheti az idejét, amivel csak szeretné, amíg autóját megjavítják. Tipp: Tényleg szoronganak a nők, amikor szervizbe kell vinniük az autót?

Gyerekkel a szervizben… miért ne?

Az első női autószerviz külön gondolt a családanyákra, így gyerekbaráttá tették a környezetet. “Sokszor rettentően nehéz megoldani a fontos ügyek, mint például az autószerviz intézését kisgyerekkel, így kialakítottak a szervizben egy játszósarkot, ahol elszórakozhatnak a kicsik, amíg anya elintézi a szervizes ügyeket. A gépjármű szervizelését nem érdemes halogatni, főleg, ha gyermek is van a családban. Hiszen az a legfontosabb, hogy az autó biztonságos legyen, a kicsik miatt pedig különösen” – mondta Deierl Anita, a Green Car Prémium Szerviz ügyvezetője.

gyerek az autóban
(fotó: freepik)

Gumihotel szolgáltatással az abroncsok biztonságos tárolásáért

Az első női autószervizben a gumiabroncs-csere mellett az éppen nem használt szettet is szívesen eltárolják. Így nem kell azon törni a fejét az ügyfeleknek, hogyan fér be a csomagtartóba, a gyerekülést miként rögzítik újra, és hogy otthon hová teszik el, amíg nem lesz újra szezonja. Az Autószerviz Nőknek megfelelő helyen tárolja őket, amíg újra rájuk kerül a sor. Arról nem is beszélve, hogy a felniket, gumikat tisztítás és ápolás után “szállásolják el”, ezzel is megóvva azt a környezeti hatásoktól. Ezt is ajánljuk: Nő az autószerelőnél, avagy: “Legközelebb a férjét is hozza, hölgyem!”

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •