liptai claudia mestercukrász rtl klub
(Fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán)

Még az idei évben látható lesz az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök-család legújabb, édesszájú tagja, a Mestercukrász. A vadonatúj gasztroreality háziasszonya a cukrászatban is járatos Liptai Claudia lesz. A Mestercukrász az újhullámos, trendi cukrászat, a kreatív desszertkészítés világát mutatja be egy nem mindennapi verseny formájában.

A Mestercukrász győztese 5 millió forinttal lesz gazdagabb

A műsorban tehetséges hobbicukrászok, vagy éppen a sütés fortélyait már jól ismerők mérik össze tudásukat. A Mestercukrász-jelöltek minden adásban két, sütéssel kapcsolatos feladatban küzdenek meg a továbbjutásért, hogy a végén a legjobb elnyerje a Mestercukrász címet és a vele járó ötmillió forintos nyereményt.

torták cukrászda egy csepp figyelem alapítvány
Ha érdekel a cukrászat, nézd meg itt, hogy mely torták esélyesek a Magyarország Cukormentes Tortája cím elnyerésére (Fotó: Egy Csepp Figyelem Alapítvány/Facebook)

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját háromtagú zsűri bírálja el, a műsorvezető pedig Liptai Claudia lesz, aki cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Ebben segítségére lesz egy cukrászmester, aki az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként bizonyított. Mellé pedig egy világutazó sztárcukrász is érkezik, aki számos hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig. Azt pedig, hogy kik ők, a hamarosan eláruljuk.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Forrás: RTL Sajtóklub

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •