neked énekelek tv2
(Fotó: TV2)

Május 30-án újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek, amin a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják majd a nézőket. Az adománygyűjtő gálaesten tavaly közel 35 millió forint felajánlás gyűlt össze a koronavírus frontvonalában dolgozók számára. Az idei adománygyűjtést gyermeknapon, azaz május 30-án tartják, a koronavírus árvái javára.

A Neked Énekelek idén a koronavírus árvái javára gyűjt

A járvány harmadik hullámában sajnos többszáz gyermek vesztette el egyik, vagy mindkét szülőjét. Az ő megsegítésükre hívta életre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt. A szervezet nagykorúvá válásukig támogatja a gyermekeket, támogatja őket anyagilag, amíg szakmát, vagy diplomát szereznek. A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács segítségével a felajánlások fogadása – a tavalyi műsorunkhoz hasonlóan – idén is a „Nemzeti Összefogás” vonalán, illetve számlaszámán történik. A TV2 jótékonysági műsorában érkezett felajánlások teljes egészében az alapítványhoz kerülnek.

A csatorna felkérésére a legnagyobb sztárok mondtak igen, és több olyan produkciót is láthatnak majd a nézők, amik kifejezetten erre a televíziós műsorra készültek. Színpadra lép mások mellett: Leslie Mandoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika Balázs Jánossal közösen adja elő az Elindultam szép hazámból című népdalt, Janicsák Veca egy különleges technikának köszönhetően énekel duettet a nemrég elhunyt Balázs Fecóval. Palya Bea partnere ezen az estén Molnár Ferenc Caramel lesz a Csillagom című dalban. Horváth Charlie Tóth Verával énekli el az Az légy, aki vagy című slágerét, Gryllus Dorka pedig Kulka Jánossal adja elő a Vigyázz a madárra című szerzeményt.

A cikk a következő oldalon folytatódik.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1
2