lg puricare maszk
(Fotó: LG)

Az elmúlt másfél évben az arcmaszk létszükség lett, több milliárd ember viselte szerte a világon. Legtöbben talán a szövet és eldobható orvosi maszkokat részesítettük előnyben, melyek bár hatékonyak, nem titok, hogy a huzamosabb ideig tartó viseletük kényelmetlen. Párásodik tőle a szemüveg, befülled az arc és jelentősen korlátozzák a légzést például edzés közben. Na, de nem az LG PuriCare, mutatjuk! Tipp: Fél milliárd forintért talált gazdára a világ legdrágább Covid-19 maszkja

LG PuriCare Wearable, légtisztító készülék az arcodon

Az LG PuriCare egy viselhető légtisztító maszk, amelybe a szakemberek egy apró és könnyű, ám annál erősebb ventilátort építettek. Az úgynevezett DUAL ventilátorok, automatikusan szabályozzák a légáramlást a felhasználó légzési mintáinak érzékelésével, hogy könnyebbé és természetesebbé tegyék a légzést.

A légtisztító maszk karcsú, ergonomikus kialakítása minimalizálja az orr és az áll körüli levegőszivárgást, de mégis kényelmes egész napos viselést biztosít. A mindössze 94 gramm tömegű készülék akár 8 órán keresztül használható, és 2 óra alatt teljesen feltölthető.

lg puricare légtisztító arcmaszk
(Fotó: ratchanokmay/Instagram)

Kényelmi funkcióként szolgál a maszkba beépített mikrofon és hangszóró, amely a VoiceON technológiát alkalmazza. Ennek köszönhetően beszélgetés közben a felhasználónak nem szükséges levennie a maszkot, sem felemelnie a hangját. A VoiceON automatikusan felismeri, amikor a felhasználók beszélgetnek, és felerősíti hangját a beépített hangszórón keresztül

A legújabb LG PuriCare hordható légtisztító már élesben is bizonyított, ugyanis a 120 fős thai olimpiai delegáció összes tagja ebben indult a tokiói játékokra. Az eszköz augusztusban kerül forgalomba elsőként Thaiföldön.

Az alábbi cikkek is érdekelhetnek:

Forrás: LG

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •