Nissan Juke
Fotó: Clément Choulot

Tizedik születésnapját ünnepli idén a Nissan Juke. A jubiláló dátumot igazán szemet gyönyörködtető módon tette felejthetetlenné a márka.

A Nissan Juke városi fotói mindent felülmúltak

A Nissan Juke tizedik születésnapján egyedi ötlettel állt elő a márka. A cég ugyanis szabad kezet adott tíz fényképésznek, hogy egyedi elképzeléseiket megörökíthessék az autó főszereplésével. A cél egy olyan szemet gyönyörködtető fotósorozat készítése volt, amely bemutatja a Juke egyedi karakterét. További érdekesség, hogy a városi crossover születésnapja egybeesett a tízezredik, második generációs egység leszállításával, amely egy francia vásárlóhoz érkezett. A Nissan egy másik városi crossoverét nekünk is volt szerencsénk tesztelni, amelyet itt olvashatsz el: Nissan X-Trail: miért lehet jó egy nagy, fekete SUV egy nőnek? Teszteltük!

A Nissan által kiválasztott fotóművészek szabadon örökíthették meg a Juke-ot városi környezetben, vagy pedig bármilyen általuk választott helyzetben. A fényképészek 13 verzióból választhattak: a karosszéria színétől kezdve, a kéttónusú festésen át, egészen a beltérig bármit kombinálhattak. Koen Maes, a Nissan West Europe elnöke szerint a képek sok különböző, inspiratív beállításban születtek meg. Abban viszont megegyeznek, hogy tökéletesen megragadják a Nissan Juke egyedi személyiségét és kivitelét – tette hozzá. A márka lenyűgöző megjelenése már az elektromos crossoverben is tükröződik, erről bővebben itt olvashatsz: Lenyűgöző színekkel érkezik az új Nissan Ariya, a márka elektromos crossovere

Szárnyaló kreativitás a crossover körül

No de nézzük milyen alkotások készültek a születésnapos autóról. Kezdésnek mutatjuk az zenei környezetben készült alkotást, amely Damien Boisson Bercu keze munkája.

Nissan Juke

Őt követik Olivier Carton játékos, bohókás utcai alkotásai:

Nissan Juke

Nissan Juke

A további alkotásokat egy galériában gyűjtöttük össze, amelyet itt könnyedén elérhetsz:

További elképesztő alkotásokra is kíváncsi vagy? Ne hagyd ki korábbi cikkeinket sem:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •