Egyelőre változatlan Kóbor János állapota. Az Omega együttes frontembere november 13-án került kórházba, állapota súlyos, lélegeztetőgépen és mélyaltatásban tartják. A látogatási tilalom ellenére Kóbor János felesége, Zsóka külön engedéllyel naponta bejár férjéhez, akinek az ágyánál azért fohászodik, hogy a zenész felgyógyuljon betegségéből. Fontos: Hatvanszor fertőzőbb a delta plusz variáns és a tünetek is erősebbek

Kóbor János két hete koronavírus-fertőzéssel került kórházba

Ennél pontosabb információk nem állnak rendelkezésre, hiszen ahogyan a Blikk is megjegyzi, a zenész felesége teljes hírzárlatot rendelt el, mivel tudja, hogy férje nem szeretné, ha az állapota, a betegsége aggodalmat okozna rajongóinak. A lap úgy tudja, hogy Kóbor János koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, jelenleg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján ápolják. Az Omega énekese korábban már mesélt arról, hogy nem adatja be magának a vírus elleni védőoltást, ő ugyanis bízik az immunrendszerében. Eközben a hazai ismertségek is a zenész felépüléséért szorítanak, Tóth Gabi az alábbi bejegyzést osztotta meg Instagram-oldalán:

„A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Az, hogy nem jön hír, azt is jelenti, hogy nem romlott az állapota, ami már bizakodásra ad okot. Reméljük a legjobbakat. Zsóka minden egyes nap jár be a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott. Minden nap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett. Nagyon nehéz neki, de erős nő, ő is remél, bízik” – nyilatkozta Trunkos András, a zenekar menedzsere.

Ha érdekelnek a legfrissebb sztárhírek, kattints az alábbi címekre:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •