kim kardashian lamborhini urus
(Fotó: Kim Kardashian/Drivetribe)

A legnagyobb celebek autókollekcióit általában nyálcsorgatva nézzük, és irigykedve írunk róluk. Na, ez most nem egy ilyen cikk lesz. Az amerikai milliárdos celebritás, reality sztár és üzletasszony legújabb szerzeménye, hát, hogy is mondjuk…, érdekes. Kim mondhatni teljesen elcsúfította a gyönyörű Lamborghini Urus modellt azzal, hogy tetőtől talpig, kívül-belül plüssel vonta be. Olvass tovább, és megtudod, mi vezérelte az influenszert erre az őrült ötletre.

Kim Kardashian bárányt csinált a Lamborghini Urus-ból

Kim Kardashiant anyagilag biztosan nem érintette negatívan, hogy 14 év után a minap véget ért a családjával közös valóság show-ja, a K, mint Kardashian. Kim ugyanis mesterien aknázta ki a műsor népszerűségét, az ezzel járó hírverést és az őt övező botrányokat. Ezeknek hála, az évek során számos sikeres üzleti vállalkozásba kezdhetett. A kezdeti influenszer marketingek után 2014-ben jött az első nagy dobás, a saját nevével fémjelzett okostelefonos alkalmazás, a Kim Kardashian: Hollywood, ami első évében rögtön 43 millió dollárt fialt. 2017-ben ezt követte saját kozmetikum márkája, a KKW Beauty, amelynek értéke tavaly júniusban meghaladta az 1 milliárd dollárt.

kim kardashian lamborghini skims urus
Kim új kollekciójának örömére öltöztette fel a Lambót (Fotó: Kim Kardashian/Drivetribe)

2019-ben pedig jött a legújabb sikertörténet, ezúttal egy ruházati márka formájában. A Skims fő profilja kezdetben az alakformáló ruhák forgalmazása volt, de ma már szabadidőruhák, fehérneműk és kiegészítők garmadája is elérhető. A Skims egyik védjegye a fuzzy, pihe-puha bolyhos anyaghasználat, amivel a Lamborghinit is beborították. Bár még csupán másfél éves, a New York Post szerint már több mint 1,6 milliárd dolláros céggé nőtte ki magát. Szakértők szerint a Skims 2021-ben akár 300 millió dolláros bevételre is szert tehet.

LAMB-O

Kim Kardashian Lamborghini Urusa most éppen a Skims legújabb, nyári kollekciójának debütálására kapott a ruhák anyagával megegyező borítást.

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de a plüss bevonatú Lamborghini Urus minket leginkább az Jim Carrey és Jeff Daniels főszereplésével készült 1994-es Dumb és Dumber – Dilibogyók című film felejthetetlen kutyás autójára emlékeztet. Tudjátok, erre:

dumb és dumber kocsi autó
Forrás: Giphy

Ha érdekel, milyen autókkal járnak a sztárok, szemezgess Celeb rovatunkból, vagy kattints az alábbi címekre egyikére:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •