kia sorento csomagtartója
A padló alá beépített hajtáslánci akkucsomag és üzemanyagtartály hatására alacsony a súlypont, és tágas a belső tér

Plug-in hybrid hajtáslánc és hét ülés: a Kia okos térkihasználási megoldásainak köszönhetően az új KIA Sorento utastere mindenkinek és mindennek helyet biztosít. A fejlesztőknek sikerült az akkucsomagot, az üzemanyagtartályt, a benzinmotort és a villanymotort is úgy integrálniuk az autó szerkezeti struktúrájába, hogy a beltér akár hét utas számára is kényelmes maradjon, és a csomagoknak is legyen elegendő hely. A leghátsó sorban utazók is kényelmesen elférnek, lábterük tágas, miközben a csomagtér is méretes.

A hétüléses KIA Sorento csomagtartója 809 literes

A Sorento utastere akár hét utasnak kínál tágas és kényelmes helyet, a Sorento csomagtartója pedig szintén a legnagyobbak közé tartozik a kategóriában. A hétüléses változatok csomagtere két üléssorral (a harmadik sori üléseket a padlóba hajtogatva), 809 literes, az ötüléseseké pedig 898 literes. A KIA Sorento Plug-in Hybrid öt utassal a fedélzetén rengeteg csomagot el tud nyelni. Akár egy babakocsi is könnyen belefér úgy, hogy még több bőröndnek, utazótáskának is jut mellette hely. Mind a hét ülés használata esetén is megmarad 175 liternyi tér egy rövid családi kirándulásra, például a piknikkosárnak, a sportfelszerelésnek vagy az útitáskáknak.

Kia Sorento utastere

A plug-in hibrid rendszer egyáltalán nem csökkenti a hasznos utas- és csomagteretA két leghátsó ülés 50:50 arányú osztással, egymástól függetlenül, egyszerűen a csomagtérből is összehajtogatható. A padló ilyenkor is teljesen sík marad. A második sor ülései 60:40 arányban dönthetők előre. Ezzel jelentősen megnő a raktér, akár lapra szerelt bútorokat is szállíthatunk. Jövő év eleji megjelenésekor a Sorento Plug-in Hybrid a piac kevés plug-in hajtásláncú hétüléseseinek egyikeként érkezik. Egyben az egyik legpraktikusabb kialakítással is büszkélkedhet. A Sorento   Plug-in    Hybrid   modell    európai   értékesítése  2021   első negyedévében indul.

Ha további hétüléses modellek érdekelnek, akkor olvasd el ezt az összeállításunkat, amelyben tíz nagycsaládos modellt mutatunk be. Ha pedig bizonytalan vagy, hogy lízinggel vagy kölcsönnel érdemes kipótolni az önrészt a nagycsaládos autó vásárlásakor, akkor ebben is segítünk neked.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •