Itt a Keresztanyu Túra! A sorozat helyszíneit maguk a szereplők mutatják meg neked

Annak ellenére, hogy éppen nyári forgatási szünetét tölti a Keresztanyu című magyar sorozat, nem kell elkeserednie a rajongóknak. Makkosszállás lakóit ugyanis ebben az időszakban is elérhetik az érdeklődők. Mutatjuk hol, és milyen körülmények között tekinthetsz be a Keresztanyu Túra során asorozat mindennapjaiba.

Téged is vár a Keresztanyu Túra!

A Keresztanyu híres díszletei idén nyáron lekerülnek a képernyőről és a Budapest környékén található forgatási helyszínen élednek újra. Az első évad már véget ért, erről korábban mi is beszámoltunk: Búcsúzik a Keresztanyu, a színészek kulisszatitkokat árultak el a forgatásról. A nyári forgatási szünetben ugyanis a lelkes rajongók ellátogathatnak a kitalált helyszín híres színfalaihoz. Mielőtt azonban elgondolkodnál, hogyan jutsz majd el Makkosszállásra, van egy jó hírünk! A sorozat helyszínére a szervezett Keresztanyu Túra keretén belül, buszos utazással szállítják az érdeklődőket. Ha pedig még ez sem lenne elég, a helyszínen két szereplő várja a fotózkodni, sztorizgatni vágyó sorozatrajongókat.

A forgatási helyszínre 2021. július 2. és augusztus 29. között, előzetes foglalás után bárki ellátogathat. Jelenleg minden pénteken, szombaton és vasárnap látogatható a Makkosszállási miliő. A Groupama Aréna parkolójából induló Keresztanyu Túra buszjáratokra ráadásul igény szerint válthatnak jegyet a rajongók, mivel reggel 8 óra 30 perc és délután 14 óra között számos turnus is indul.

keresztanyu első évada vége
(Fotó: RTL Sajtóklub)

A vezetett túrán végigsétálhatsz majd Makkosszállás utcáin és terein. Megismerheted Tivadar munkahelyét, a híres templomot, Bárány Jóska fogadóját, vagy éppen Zozo edzőtermét. Ha pedig ez sem lenne elég izgalmas számodra, akkor lépj be Róza mama, Babos és a Harangozó család otthonába! A jelenlévő színészek pedig biztosan érdekes kulisszatitkokat is megosztanak majd veled. Ha pedig szeretnél egy kis darabot a másik legnépszerűbb magyar sorozatból, olvasd el korábbi cikkünket: Tiéd lehet egy darab a Barátok köztből. Elárverezik a sorozat lebontott díszleteit

További cikkeinket se hagyd ki, böngéssz kedvedre: 

(forrás: media1.hu)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •